Check Point představuje kyberbezpečnostní architekturu budoucnosti: Check Point Infinity

Praha, 25. dubna 2017 Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP) představil Check Point Infinity, revoluční kyberbezpečnostní architekturu, která splňuje všechny kritické bezpečnostní potřeby organizací. Check Point Infinity je první konsolidované zabezpečení pro sítě, cloud a mobilní zařízení. Poskytuje tak bezkonkurenční prevenci hrozeb a chrání zákazníky před neustále rostoucím počtem kyberútoků.

„Check Point Infinity je odrazem naší vize vybudovat bezpečnostní architekturu, která sjednocuje nejlepší zabezpečení, nejlepší informace o hrozbách a nejlepší správu napříč sítěmi, cloudem a mobilním světem,“ říká David Klusáček, regionální ředitel pro východní Evropu ve společnosti Check Point. „Tato architektura zajistí, že organizace budou připravené zvládnout všechny změny spojené s vývojem IT. Princip je velmi jednoduchý – sjednocená bezpečnostní architektura ochrání organizace napříč prostředími a současně zefektivní IT provoz.“

Check Point Infinity naplňuje tuto vizi unikátní kombinací tří klíčových prvků:

  1. Jedna bezpečnostní platforma: Důmyslné využití a propojení platforem, sdílení informací o hrozbách a otevřená infrastruktura nabízí bezkonkurenční zabezpečení napříč sítěmi, cloudovými a mobilními prostředími.
  2. Prevence hrozeb: Umožňuje blokovat dokonce i ty nejsofistikovanější známé i neznámé hrozby, ještě než mohou způsobit jakékoli škody.
  3. Konsolidovaný systém: Jednotná správa, modulární správa politik a integrovaná viditelnost hrozeb pro efektivní, přehledné a intuitivní centralizované zabezpečení.

Check Point Infinity umožňuje organizacím převzít kontrolu nad zabezpečením a chránit a spravovat kompletní IT jako jednotnou soudržnou architekturu, což přináší výhody pro zákazníky i pro samotné podnikání.

Check Point vyzbrojuje zákazníky inovativními řešeními budoucnosti

Inovace a rozvoj technologií zlepšují fungování organizací, ale tento vývoj také mění, jak by podniky měly přistupovat k bezpečnosti. Check Point Infinity proto přináší architekturu budoucnosti a řadu nových funkcí a možností:

Správa zabezpečení: R80.10 přináší řadu nových možností a vylepšení, včetně unikátních vrstev zaměřených na bezpečnostní politiky, vícezónového zabezpečení a vylepšeného výkonu, aby organizace byly chráněné před jakoukoli hrozbou, kdykoli a kdekoli.

Cloud: Propojení Check Point vSEC Cloud Security se soukromými i veřejnými cloudovými platformami zajišťuje ochranu cloudových prostředí.

Mobilita: Nový SandBlast Mobile je jediné sjednocené řešení pro různé platformy, které chrání organizace před mobilními hrozbami. SandBlast Mobile detekuje a blokuje známý i neznámý malware, chrání před nebezpečnými Wi-Fi sítěmi, man-in-the-middle útoky nebo SMS phishingem.

Prevence hrozeb: Nově představená technologie Check Point Anti-Ransomware chrání organizace před kyberhrozbami, a dokonce i před tím nejpokročilejším ransomwarem.

Bezpečnostní zařízení: Check Point představil také nové ultra-high-end bezpečnostní brány 44000 a 64000 s doposud vůbec nejrychlejší platformou prevence hrozeb s propustností prevence hrozeb v reálném prostředí 42 Gb/s a propustností firewallu v reálném prostředí 636 Gb/s. Novinky obsahují také softwarové blady, které podporují dynamické potřeby rostoucích sítí, a zároveň nabízí nejvyšší spolehlivost a výkon potřebné pro budoucnost kyberbezpečnosti.

„Check Point Infinity umožní našim zákazníkům zlepšit zabezpečení organizací a přizpůsobit vše rozvoji a vývoji technologií. Klíčem je právě sjednocená architektura se špičkovou prevencí hrozeb pro všechny platformy – sítě, cloud a mobilní zařízení,“ dodává David Klusáček.

Více informací o Check Point Infinity najdete na stránce: blog.checkpoint.com/2017/04/20/check-point-infinity/

Sledujte Check Point online:  
Check Point Blog: http://blog.checkpoint.com/
Twitter: http://www.twitter.com/checkpointsw a www.twitter.com/CheckPointCzech
Facebook: http://www.facebook.com/checkpointsoftware
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/check-point-software-technologies

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je největší celosvětový dodavatel čistě bezpečnostních řešení. Chrání zákazníky před kyberútoky prostřednictvím unikátních řešení, která nabízí bezkonkurenční úspěšnost zachycení malwaru a jiných typů útoků. Check Point nabízí kompletní bezpečnostní architekturu, která chrání vše od podnikových sítí až po mobilní zařízení, a navíc Check Point poskytuje i nejkomplexnější a nejintuitivnější správu zabezpečení. Check Point chrání více než 100 000 organizací všech velikostí. Ve společnosti Check Point zabezpečujeme budoucnost.