Když u vašeho notebooku nestíhá chlazení

27. dubna 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) – Chladicí podložky pod notebooky si mezi uživateli získávají stále větší oblibu. Původní chladicí systémy instalované v noteboocích často prostě nestíhají. Chladicí podložka Zalman ZM-NC2  pak představuje řešení, které přináší dodatečnou podporu celého chladicího procesu.

Chladicí podložka Zalman je kompatibilní s 16palcovými laptopy a notebooky. Povrchová úprava a design horní části tohoto zařízení jsou zvoleny tak, aby snížily hluk ventilátoru na minimum a současně zlepšily chladicí výkon. O vhodnou provozní teplotu notebooku se stará 140mm ventilátor.

Praktičnost celého chladicího zařízení je podtržena speciálními úchytkami na spodní části pro snadné a přehledné uspořádání kabeláže a ostatního připojení. Protiskluzové prvky pak zabrání klouzání chladicí podložky ZM-NC2 po povrchu stolu.

Technické údaje:

  • Použitý materiál: plasty, guma, kov
  • Rozměry: 340 x 310 x 45 mm
  • Kompatibilita: 16″ notebooky
  • Ventilátory: 140mm
  • Port: USB 2.0

Cena a dostupnost:

Chladicí podložka Zalman ZM-NC2 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen.  Doporučená koncová cena je 369 Kč včetně DPH.

—————————————————————

Společnost Zalman Tech Co., Ltd. Byla založena v roce 1999 a zavedla do světa počítačů koncept tiché výpočetní techniky “Noiseless Computing”. Bezhlučné chlazení počítačů bylo stále více vyžadováno a přispělo k rychlému růstu značky ZALMAN, která poskytovala trhu ultratichá chlazení stolních počítačů. Zalman si následně upevnil své postavení na trhu investicemi do výzkumu a vývoje, vysokou kvalitou výroby, globálním marketingem a kvalitní zákaznickou podporou.

Aktivity značky Zalman zasahují do inovativních řešení, jako jsou 2D/3D konverzní LED monitory, napájecí zdroje s chlazením, chlazení pro notebooky, sluchátka Surround Sound & Dual Stereo nebo herní rozhraní FPS GUN. To vše potvrzuje slib společnosti Zalman poskytovat “Cool Innovations“, inovace, které jsou opravdu cool.