Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA úspěšně dokončilo svůj pilotní eventový projekt Setkání s hejtmanem

Praha, 27. dubna 2017 – Pilotní projekt Setkání s hejtmanem uspořádalo nové eventové oddělení vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Posláním této série 13 povolebních debat ve všech krajích České republiky bylo představit nové hejtmany a vedení krajů a jejich plány na následující období občanům a čtenářům Deníků.

K nejvíce diskutovaným tématům patřila především doprava, zaměstnanost, vzdělávání nebo zdravotnictví. Výstupem z každého setkání byla mimo jiné on-line reportáž a profilová příloha k regionálnímu vydání Deníku.

„Projekt je u svého konce a vyvrcholil setkáním v Karlových Varech. Setkání proběhla formou panelové diskuse moderované šéfredaktorem regionálního Deníku. Setkání se zúčastnilo kromě všech hejtmanů sedm rektorů univerzit a další významní představitelé podnikatelského, společenského a kulturního života regionů,“ uvedla Jana Švecová, vedoucí eventového oddělení Deníku.

Mezi panelisty se kromě hejtmanů a rektorů objevili také další hosté jako např. ředitelé krajských nemocnic, úřadů práce, starostové obcí či zástupci nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu.

„Do budoucna plánujeme se do regionů vrátit, přinášet další setkání se zajímavými osobnostmi a nadále se věnovat tématům, které naše čtenáře nejvíce zajímají,“ dodal Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je druhé největší české vydavatelství s tržním podílem 17 % trhu. Je součástí investiční skupiny Penta Investments, do které patří i největší slovenské vydavatelství News & Media Holding. VLTAVA LABE MEDIA vydává Deník, nejčtenější zpravodajský deník v České republice a lifestylové tituly Glanc, Story, Gurmet, Kondice, National Geographic, dvouměsíčník Kreativ Praktická žena, tradiční tituly Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení a měsíčník Dům a zahrada. VLTAVA LABE MEDIA vydává největší počet televizních časopisů TV magazín, TV star, TV mini, TV expres a Křížovkářský TV magazín. Součástí portfolia jsou onlinové tituly www.denik.cz, www.dotyk.cz, www.kafe.cz, www.cars.cz a www.automix.cz.