INVENTI otevírá v květnu Akademii programování zaměřenou na Javu

Česká softwarová firma INVENTI oznámila otevření další vzdělávací akademie programování. Tentokrát bude zaměřená na vývoj v Javě. Školení je určeno především těm, kteří mají chuť začít pracovat v IT. Java Akademie začíná 27. května. Na zájemce čeká celkem 15 lekcí v průběhu 5 týdnů a závěrečná certifikace.

Projekt běží už třetím rokem, za tu dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost nahlédnout pod pokličku tohoto oboru. Školení zaměřené na Javu se zaměří na získání praktických znalostí z konkrétních projektů. Účastníci se dozví, co vše je součástí Java ekosystému, čeká je také úvod do Java Enterprise. Témata se budou zabývat například metodikou vývoje či aplikačními servery. K úspěšnému zvládnutí Akademie jsou potřeba znalosti základů Java SE a ovládání IDE, vlastní notebook a chuť k učení.

Během posledních let proběhla řada Akademií, zaměřených na testování, Javu a analýzu. Akademie probíhají po dobu 5-6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci. Úspěšní absolventi krom znalostí obdrží potvrzení o absolvování akademie.

Zájemci o účast na Akademii se mohou přihlásit na skoleni@inventi.cz.

 

O INVENTI:

Společnost INVENTI působí na trhu 5 let, přesto má dnes více než 100 zaměstnanců. Původně malá značka se postupem let stala vyhledávanou firmou v oblasti vývoje softwaru a testování. Má za sebou velké projekty, například pro T-Mobile, Vodafone, Českou spořitelnu, ČSOB, Komerční banku, Hypoteční banku, HomeCredit a další. Společnost také vyvíjí mobilní aplikace, podporuje startupové projekty a pravidelně pořádá vzdělávací Akademie. Více informací o aktivitách společnosti se dozvíte na webu www.inventi.cz.

______________________________________________________________________________________