Nová česká značka zabezpečovací a špionážní techniky Secutek

Praha, květen 2017 – Lídr na našem trhu v oblasti špionážní a zabezpečovací techniky – SPYobchod.cz – představil vlastní značku produktů nazvanou Secutek. Přístroje této značky představují souhrn nejlépe hodnocené zboží ze zahraničí a byly vybrány na základě konzultací se zákazníky z řad laické i odborné veřejnosti. Zboží je určeno především majitelům firem, soukromým detektivům a státním složkám.

„Český trh je zahlcen nepřeberným množstvím zboží, které je sice levné, ale co se týče kvality, pokulhává. Často se setkáváme s tím, že nás kontaktují zákazníci, kteří toto zboží koupili, jsou s ním nespokojení a prosí o radu. To bylo také hlavní příčinou spuštění e-shopu Secutek.cz, kde nabízíme pouze ověřené produkty, jež máme ozkoušené,“ uvádí Adam Švejda, provozovatel e-shopu.

Každý z přístrojů Secutek byl vybrán z nejlépe prodávaných / hodnocených produktů ze zahraničí, které také zastupují hlavní část našeho trhu. Čeští zákazníci běžně naráží při objednání převážně cizojazyčných produktů na různé komplikace, s nimiž jim neporadí ani tuzemští prodejci. Cílem české značky Secutek je, aby zákazníci našli v e-shopu pouze kvalitní zboží.

Přístroje pro laickou i odbornou veřejnost

Mezi běžné účely přístrojů Secutek patří ochrana majetku a odhalení nepoctivých zaměstnanců, obchodních partnerů nebo úředníků. Špionážní a zabezpečovací techniku tedy používají jak laikové (např. majitelé firem), tak i profesionálové (detektivové, státní složky).

Mezi běžné zákazníky patří majitelé firem či nemovitostí, kteří chtějí odhalit nevhodné chování zaměstnance nebo nájemníka, případně zajistit prevenci. Tito zákazníci hledají nejenom profesionální funkce, ale samozřejmě také zboží, jež se snadno používá a je uživatelsky přívětivé.

Přístroje Secutek také používají profesionálové, kteří potřebují kvalitní záznamy například pro dokazování viny nepoctivého úředníka. Pro tento typ zákazníků jsou k dispozici také pokročilé funkce jednotlivých produktů.

Česká značka Secutek nabízí především:

  • Odposlechy a štěnice
  • Špionážní diktafony
  • Minikamery
  • GPS lokátory