Pondělní příloha deníku MF DNES vyjde v novém svěžím designu – Ona Dnes omládla

Magazín Ona Dnes je nejčtenějším titulem pro ženy, podle aktuálních výsledků výzkumu čtenosti Media projekt jeho každé vydání čte 450 tisíc čtenářek a čtenářů. Aktuálně prošel mírným redesignem, při kterém díky omlazovací kúře prokoukl, získal jemnější rysy i dynamiku, ale neztratil nic ze své tradiční kvality.

 Redakce na pondělí 29. května připravila každoročně oblíbený a očekávaný plavkový speciál, ve kterém se objeví žhavé plavkové trendy pro letní sezonu 2017. Pro prezentaci byla vybrána zpěvačka s nejkrásnějším tělem v showbyznysu – Dara Rolins.  „Nechtěli jsme mladou modelku, ale dospělou ženu, navíc matku, abychom ukázali, že když má žena motivaci, energii a pevnou vůli, může vypadat ve čtyřiceti stejně dobře jako ve dvaceti,“ říká Lucie Šilhová, vedoucí magazínu Ona Dnes. Módní snímky doplňuje i rozhovor se zpěvačkou.

 V pondělním magazínu si vedle plavkového speciálu mohou čtenářky přečíst obsáhlé téma o nejdůležitějším kusu ženského spodního prádla a nebude zde chybět ani mužský pohled.  Dalším ze zajímavých textů je rozhovor se socioložkou, která předkládá důkazy, že mnoho stereotypů o kráse, vztazích a penězích se nezměnilo ani v jedenadvacátém století.

 Ona Dnes vždy spolupracovala s nejlepšími fotografy a vizážisty, což se odráží zejména na snímcích osobností a módy. V poslední době byl tým redakce posílen ještě o skvělého food fotografa Zdeňka Lhotáka a světově uznávaného kuchaře Vladislava Stupariče, takže díky tomu Ona Dnes pravidelně nabízí exkluzivní kuchařky. V pondělí 12. června vyjde kuchařka plná zajímavých zmrzlinových receptů pro nadcházející letní dny.