ATC RoadShow startuje na Slovensku již dvanáctý ročník!

Ostrava, 29. 5. 2017 – AT Computers se opět vydává na svou tradiční roadshow i na Slovensko, aby svým zákazníkům a obchodním partnerům představila bohatý jednodenní program týkající se novinek z oblasti IT. Letos nabídne přednášky a bohatou tombolu již podvanácté a nově, na přání resellerů, zavítá do Žiliny.

Pestrý program, který tvoří krátké prezentace obchodních partnerů z řad předních výrobců
a dodavatelů, začíná v devět ráno a končí kolem půl třetí odpoledne udílením cen a tombolou. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení značek jako Honeywell, Avacon, Epson, Benq, Gigabyte, Microsoft nebo ATC projektů (X–play, X–diablo, EET). Kromě nových a zajímavých informací ze světa IT se účastníci dočkají již tradiční tomboly plné atraktivních výher. Vstup na ATC Roadshow je samozřejmě i letos zdarma, potřeba je pouze předem se registrovat na stránkách AT Computers.

„I letos se těšíme na všechny účastníky naší slovenské roadshow a doufáme, že se jim náš program bude opět líbit a přinese jim ten správný poměr informací a zábavy. Zastávky máme na Slovensku opět tři a startujeme 7. června v Košicích,“ řekl Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Zastávky ATC RoadShow 2017:

  1. 6. 2017 Košice, Hotel Roca, Južná trieda 117
  2. 6. 2017 Banská Bystrica, Hotel Dixon, Švermova ulica 32
  3. 6. 2017 Žilina, Hotel Holiday Inn, Športová 2

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 18,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.