Kaktus má nové datové balíčky, přináší fůru dat s extra porcí pro sociální sítě

  • Nové datové balíčky s až trojnásobným množstvím dat
  • 50 % extra dat pro použití pro populární sociální sítě
  • Balíčky bude možné využívat v EU bez jakéhokoliv příplatku

Mobilní operátor Kaktus spustí 30. července novou nabídku datových balíčků. Zákazníci si budou moci vybrat ze čtyř měsíčních balíčků s nabušenými daty a extra porcí dat na sociální sítě. Služby Kaktusu aktuálně využívá necelých 80 000 zákazníků.

Zákazníci Kaktusu jsou online od rána do večera. Sociální sítě patří k TOP5 aktivitám, které na svých chytrých telefonech dělají a nové datové samoobnovující balíčky s až trojnásobným množstvím dat oproti dosavadním balíčkům jim prostě bodnou. Ke každému aktivovanému balíčku Kaktusáci zároveň získávají 50% extra porci dat navíc pro využití právě na sociálních sítích Facebook (vč. Messengeru), Instagram, Snapchat a Twitter.

Nové datové balíčky Kaktus (platné od 30. 7. 2017)
100 Kč 150 Kč 200 Kč 300 Kč
500 MB

+

250 MB

navíc na sociální sítě

1 000 MB

+

500 MB

navíc na sociální sítě

1 500 MB

+

750 MB

navíc na sociální sítě

2 500 MB

+

1 250 MB

navíc na sociální sítě

„S novými balíčky jsme rovnou spojili úpravu stávající nabídky Facebooku zadara. Děláme to proto, aby nabídka splňovala požadavky na tzv. síťovou neutralitu, Facebook zdarma tak stávající zákazníci budou moci využívat do 29. 7. 2017,“ vysvětluje David Milota, segmentový manažer předplacených služeb. „Dnes už mladí nejsou jen na jedné sociální síti a tak věříme, že nové balíčky s extra daty pro sociální sítě bohatě původní nabídku vynahradí. Všechny balíčky bude možné zároveň bez starostí využívat i v rámci EU bez jakéhokoliv příplatku.“

Po vyčerpání extra dat na sociální sítě budou zákazníci využívat data, která jsou součástí samoobnovujícího balíčku, po jejich vyčerpání půjde jednoduše dokoupit balíček nový. Pro občasné surfaře zůstanou v nabídce dva dosavadní balíčky s 80 MB dat za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč, které jsou platné po 30 dnů a automaticky se neobnovují. Po jejich vyčerpání si muže zákazník zvolit, zda si chce koupit nový balíček nebo do konce platnosti surfovat se sníženou rychlostí.

Všichni zákazníci Kaktusu si budou moci balíčky aktivovat od 30. července 2017 přes samoobsluhu Moje služby a nebo v Kaktusí aplikaci, která získá ke stejnému datu novou podobu na platformách iOS a Android.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu.
T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

 

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

 

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).

 

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.

 

KONTAKTY PRO NOVINÁŘE

 

Martina Kemrová Tomáš Leixner

Manažerka firemní komunikace Senior specialista vztahů s veřejností

T-Mobile Czech Republic a.s. T-Mobile Czech Republic a.s.

martina.kemrova@t-mobile.cz tomas.leixner@t-mobile.cz

Tel.: +420 603 601 150 Tel.: +420 724 442 948