MONETA Money Bank se stala generálním partnerem Českého tenisového svazu

MONETA Money Bank významně podpoří rozvoj dětských tenisových talentů v České republice v rámci nově uzavřené spolupráce s Českým tenisovým svazem. Motto projektu zní „Chceme pro Česko další šampiony“ a vzájemná spolupráce má mimo jiné pomoci nalézt a vychovat pro naši zemi nové šampiony, jako jsou Petra Kvitová a Tomáš Berdych.

„Tenis má s bankovnictvím mnoho společného – vyžaduje disciplínu, zápal pro věc a schopnost přemýšlet. A také intenzivní podporu talentů, mají-li se v budoucnu stát skutečnými šampiony,“ uvedl Tomáš Spurný, generální ředitel a předseda představenstva MONETA Money Bank.

Uzavřením smlouvy mezi MONETA Money Bank a Českým tenisovým svazem dochází ke spojení úspěšné české banky s úspěšným českým sportem. Díky domluvené spolupráci se budou i nadále vytvářet vhodné podmínky pro udržení a budování mimořádně vysoké úrovně českého tenisu, především formou podpory mladých hráčů a hráček.

„Tenis představuje v České republice hned po fotbale nejširší členskou základnu. Největší hvězdy současnosti v čele s Petrou Kvitovou a Tomášem Berdychem přitahují k tomuto sportu zájem nejen fanoušků, ale také začínajících hráčů, včetně těch nejmladších. Na jejich rozvoj se nově uzavřená spolupráce s MONETA Money Bank soustředí především,“ řekl Ivo Kaderka, prezident České tenisového svazu.

Generální partnerství mezi bankou a svazem potrvá minimálně rok s tím, že vizí banky je dlouhodobé spojenectví. Marketingová kampaň, která se rozběhne počátkem července, bude zahrnovat branding poboček v tenisovém stylu, emotivní video spot nasazený v kinech a na internetu, inzerci v tisku a online a dále microsite. Nebude chybět setkání s Petrou Kvitovou v Prostějově a Tomášem Berdychem v Praze určené pro několik desítek nejlepších dětských hráčů.