RSTS prodlužuje akci „Stop poplatkům“

PRAHA, 28. června 2017 – Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) prodlužuje akci na její překlenovací úvěry. Až do konce srpna 2017 nebudou zájemci o financování platit poplatek za uzavření smlouvy. K tomu navíc budou mít vedení účtu stavebního spoření zdarma.

Úrokové sazby úvěrů v RSTS jsou momentálně na historických minimech. Spořitelna vychází lidem vstříc ještě více – prodlužuje totiž akci u svých překlenovacích úvěrů HYPOsplátkaREKOpůjčka. Při jejich uzavření až do 31. srpna 2017 klienti nehradí žádný poplatek za uzavření nové smlouvy o úvěru nebo související smlouvy o stavebním spoření. K nové smlouvě budou mít klienti navíc vedení účtu stavebního spoření zdarma, a to po celou dobu platnosti smlouvy o úvěru.

„Lidé se rozhodli investovat do pořízení vlastního bydlení. Pozorujeme to v meziročním srovnání za prvních pět měsíců roku. V počtu nových úvěrů v tomto sledovaném období rosteme o 4,3 % a z hlediska objemu o více než 36 %,“ říká Lenka Molnárová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Další akcí trvající až do konce tohoto srpna je bonus pro děti a mladé do 20 let. Při uzavření nové smlouvy o stavebním spoření při cílové částce 100 tisíc korun nebudou klienti platit poplatek za uzavření smlouvy.

– KONEC –

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.

Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.