ADATA uvádí odolnou power banku D16750

Praha, Česká republika – 21. července 2017 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes představila power banku D16750. Je navržena jako maximálně odolná, a to díky ochraně proti vodě a prachu podle normy IP67 a také odolnosti vůči nárazům. ADATA již dříve vyráběla odolné power banky, D16750 se od nich snaží odlišit zejména výrazně vyšší kapacitou díky prémiovým článkům LG s celkovou kapacitou 16 750 mAh. D16750 vylepšuje jednoduchý design kombinací pískovaného hliníkového krytu s gumovými ochrannými prvky. Dokáže nabíjet dvě zařízení současně, takže doslova pomáhá dodat energii aktivnímu mobilnímu životnímu stylu. Na trhu se objeví v průběhu srpna, pro začátek ve stříbrné, modré a zelené verzi.

Certifikovaná ochrana proti prachu a vodě podle IP67

Power banka byla pečlivě otestována podle norem IEC a získala certifikaci IP67. To znamená kompletní těsnost proti vniknutí malých částic prachy a schopnost fungovat i při ponoření do hloubky 1 m pod vodní hladinu po dobu až 30 minut. D16750 také využívá několik vrstev ochrany proti nárazům, například kovové jádro a hrany kryté extra pevným, ale ohebným silikonem. D16750 je tak připravena na všechny situace od nechtěných polití při práci v kanceláři až po hustý déšť při výpravách do přírody.

Velká kapacita pro dvě zařízení

Díky kapacitě 16 750 mAh dokáže power banka nabít i ty největší smartphony až pětkrát, a 10“ tablet skoro dvakrát. Společnost ADATA jako vždy spoléhá na prémiové baterie LG a přidává řadu ochranných obvodů pro zvýšení bezpečnosti jak pro uživatele, tak pro zařízení samotné. Dva výstupní porty USB poskytují dohromady proud až 3,4 A. Díky své inteligenci bude D16750 nabíjet tím rychleji, čím více jsou baterie připojeného zařízení vybité. Kromě toho podporuje současné dobíjení i vybíjení, takže ji můžete připojit k elektrické síti, i když současně sama dobíjí. Tato funkce ve spojení se dvěma USB porty umožní majitelům zkracovat prostoje a výrazně šetřit čas.

Elegance materiálů

Společnost ADATA si dala za cíl nevyrábět power banky, které jsou pouhým nástrojem k nabíjení zařízení. Vždy investuje čas a energii do návrhu stylového, přesto ergonomického a praktického designu. D16750 není výjimkou, její jádro je vyrobeno z atraktivního pískovaného hliníku, který je pak obalen v pevném, ale na dotek příjemném silikonu. D16750 tak v sobě spojuje eleganci a sílu, přesně jak to její designéři zamýšleli. Pro ještě lepší funkčnost je přidána LED svítilna – oblíbená funkce, jejíž užitečnost v přírodě se již mnohokrát prokázala.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.