Elektromotocykly Zero Motoecycles nově na Alza.cz

Praha, 25. 7. 2017 – Spanilá elektrojízda na Alza.cz pokračuje. V rámci podpory ekologické dopravy a špičkových technologií, přichází firma po elektrických automobilech Tesla a BMW s novinkou pro milovníky motorek. Dnešním dnem zahajuje prodej nejmodernějších elektrických motocyklů Zero Motorcycles s cenou od 334 900 Kč.

Alza pokračuje v představování ekologických vozidel českým zákazníkům a zahájila prodej elektrických strojů americké společnosti Zero Motorcycles. V nabídce má nyní celkem 9 kusů.

„S motorkami byly vždy spojeny hlavně svoboda, volnost a rychlost. Chceme českým motorkářům ukázat, že se nemusí ničeho z toho vzdávat. Navíc stroje nabízejí rychlejší nástup výkonu nebo ovladatelnost. A v neposlední řadě jde o kus špičkové technologie,“ uvedl Jaromír Řánek, ředitel vývoje byznysu Alza.cz.

Sportovní mašiny z dílny Zero Motorcycles jsou v současnosti nejmodernějšími elektrickými motocykly na trhu. V závislosti na modelu nabízí dojezd až 259 km na jedno dobití a možnost sledovat parametry jízdy v aplikaci Zero Motocycles (iOS, Android). Vzhledem k absenci klasického motoru a hliníkové konstrukci jsou stroje znatelně lehčí. Díky tomu se s nimi motorkářům lépe manipuluje, snadněji je ovládají a nabízí zcela bezhlučný provoz. Nechybí možnost nabíjet stroj ze standardní zásuvky stejně jako třeba mobilní telefon. Nezanedbatelnými položkami jsou rovněž velmi nízké provozní a servisní náklady.

„Za dobu, co se Zero motorkami pracujeme, jsme neměli žádnou závažnou poruchu. Stroje navíc samy provádí diagnostiku, takže čas strávený samotným servisem i výsledné náklady jsou minimální,“ řekl Tomáš Honzík, jednatel Zero Motorcycles ČR.

Značnou popularitu elektromotorky vysloužily u amerických i evropských policejních
a armádních složek. Díky svým vlastnostem umožňují celou škálu taktických výhod v městském prostředí i technickém terénu, masivní výkon zase zcela pokrývá náročné požadavky, které podobné nasazení vyžaduje.

Na Alza.cz budou k dostání všechny modely letošního roku, na výběr tak budou modely čistě silniční i enduro. Alza dnes vystavila modely DS a FX ve svém holešovickém showroomu, dva motocykly budou navíc k dispozici k zapůjčení. Zájemci s platným řidičským průkazem skupiny A2 se tak budou moci na této novince sami zdarma projet.

Více informací zde.

O společnosti Alza.cz, a.s.

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen rekordní obraty roku 2016, ve kterém Alza utržila celkem 17,4 miliard Kč bez DPH, ale také řada inovací na poli e-commerce. Alza doručuje své zboží a má otevřené prodejny nejen v pracovních dnech, ale i o víkendu. Své objednávky si zákazníci Alzy mohou vyzvednout v široké síti samoobslužných AlzaBoxů. Zákazníkům nabízí unikátní klubový program Alza Premium, podporuje start-upy v rámci programu AlzaVenture pro herní a hi-tech nadšence otevřela  Alza TechZone v Holešovicích a neustále rozšiřuje své produktové portfolio. V Praze a Bratislavě vybudovala jedinečný Apple Shop. Za své úspěchy získala nespočet ocenění, například Nejdůvěryhodnější značka mezi e-shopy, a celou řadu dalších. Ve třetím ročníku Alza Awards 2016 ocenila nejlepší firmy a produkty roku. Nejdůležitější Alza milníky naleznete zde.