Kingston Server Premier DDR4 2666MT/s Registered DIMMS získaly validaci na platformě Intel Purley

Praha, Česká republika – 26. červenec 2017 – Společnost Kingston Technology Company, Inc., největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, oznámila, že jejich 32GB, 16GB a 8GB Server Premier DDR4-2666 Registered DIMM moduly získaly validaci na platformě Intel Purley, pro rodinu procesorů Intel® Xeon® Scalable (původně známých jako “Skylake-SP”). Link potvrzující tuto validaci naleznete ZDE. Toto potvrzení také startuje spuštění nové produktové řady Kingston Server Premier, která se zaměřuje na nejnovější serverové architektury, které připravují svůj debut v roce 2017. Nová řada Server Premier společnosti Kingston je postavena na špičkové kvalitě pamětí pro servery určené pro systémové integrátory, SMB a pokročilá datová centra.

Moduly Kingston Server Premier validované pro Purley jsou speciálně navrženy tak, aby uvolnily sílu nové šestikanálové serverové mikroarchitektury společnosti Intel bez omezení frekvence pamětí, které se vyskytovalo na předchozích platformách. Při frekvenci 2666MT/s – frekvence příští generace pamětí DDR4 – každý modul DIMM poskytuje maximální šířku pásma až 21,3GB/s. Seskupení v multi-channel zapojení proto znamená obrovský nárůst pro výkon serverových aplikací, které jsou náročné na paměť.

Kingston Server Premier představuje ideální portfolio serverových pamětí, které jsou určeny pro specifické požadavky datových center a zákazníků cloudových služeb, stejně jako i pro podnikové zákazníky, systémové integrátory a SMB. Řada Server Premier zahrnuje:

  • Locked BOM (Bill of Materials)
  • Part Change Notifications (PCN) na 45-90 dní
  • Validaci pro serverovou platformu
  • Kvalifikaci pro servery Intel PCSD
  • Kvalifikaci hlavních výrobců serverových základních desek
  • Počáteční rychlosti DDR4-2400 a 2666
  • Doživotní záruku
  • Podporu a servis

“S hrdostí představujeme Server Premier jako řadu paměťových modulů s širokou nebo multiplatformní kompatibilitou,“ řekl Christoph Bader, strategický manažer marketingu B2B ve společnosti Kingston. „Od produktů řady Server Premier mohou zákazníci očekávat stejnou míru spolehlivosti, důkladného testování, výkonu a podpory společnosti Kingston, které z nás dělají ideální volbu pro výkonná světová datová centra.“

Server Premier je součástí rodiny řešení pro datová centra. Produktová řada společnosti Kingston zahrnuje také serverové SSD:

          • DCP1000: Gen 3.0 x8 PCIe NVMe SSD, který zvládne až 1.25M IOPS z jednoho zařízení s velmi nízkou transakční latencí a vysokou propustností
          • DC400: SATA SSD nabízející konzistentní výkon aplikací a nízkou latenci v široké škále pracovních zatížení při čtení a zápisu pro zákazníky s vysokou kvalitou služeb (QoS). Nabízí optimalizovaný výkon vyšších IOPS
          • DCU1000: Gen 3.0 x4 U.2 NVMe PCIe SSD s více jak 700K IOPS. Tento U.2 SSD je v současné době ještě ve stádiu customer evaluation a proof-of-concept

Paměti Server Premier a enterprise SSD modely Kingston poskytují zákazníkům kompletní výkonová datová řešení pro jejich datová centra. Jejich vzájemná kombinace je ideální pro HPC (high-performance computing), umělou inteligenci, virtualizaci, Cloudové služby, velké datové a databázové aplikace, stejně jako pro média a zábavní průmysl.

Pro více informací navštivte kingston.com.

Další informace o společnosti Kingston můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory
Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope
Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech
Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

O společnosti Kingston Technology Company, Inc.

Kingston Technology Company, Inc. je největším nezávislým světovým výrobcem paměťových produktů. Kingston navrhuje, vyrábí a distribuuje paměťové produkty pro počítače, přenosné počítače, servery, tiskárny a paměťové produkty typu Flash pro počítače, digitální fotoaparáty a mobilní zařízení. Prostřednictvím své celosvětové sítě dceřiných společností má Kingston pobočky v Kalifornii, na Taiwanu, v Číně a obchodní zastoupení ve Spojených státech, Kanadě, Evropě, Rusku, Turecku, na Ukrajině, v Austrálii, Indii, Taiwanu, Číně a Latinské Americe. Více informací získáte na telefonním čísle +44 (0) 1932 738888 nebo navštivte www.kingston.com.