Spolupráce českých startupů: Letenka od Trip.market s taxi na letiště od Liftago

Úspěšný startup Liftago patří mezi nejlépe hodnocené taxi aplikace v Evropě. Od spolupráce s Trip.market si slibuje mimo jiné zvýšení poptávky po cestách na česká letiště. Každý ze zákazníků cestovní kanceláře Trip.market dostane k letence 200korunový kredit do mobilní aplikace Liftago.

Praha, 18. září 2017 – Každý den projde českými letišti více než 40 tisíc lidí. I když hromadná doprava v České republice patří mezi nejlepší, tahání kufrů v autobuse není příjemným začátkem cesty. Trip.market se společně s českým taxi startupem Liftago rozhodl svým zákazníkům cestu na letiště maximálně zpříjemnit. Každý ze zákazníků cestovní kanceláře Trip.market dostane k letence 200korunový kredit do aplikace Liftago.

Zákazník dostane unikátní kód přímo ke své letence od zákaznického servisu Trip.marketu. Uplatnit slevu na jízdné je možné zadáním kódu do mobilní aplikace Liftago před cestou. Kredit je možné využít i na jinou cestu než na letiště. Po dokončení jízdy se částka automaticky odečte od celkové sumy.

Spolupráce bude podle obou společností prospěšná jak pro zákazníky Trip.market, tak pro rostoucí byznys Liftaga. Ředitel společnosti Trip.market Vít Rosberg odhaduje, že kredit využijí až tisíce lidí měsíčně. Mezi nimi i firemní zákazníci, kteří používají systém Trip.market Business.

„Cílem Trip.market je co možná nejvíce zjednodušit cestování našich zákazníků. Nezáleží na tom, jestli jedete na letiště s plnými kufry věcí nebo se chystáte na večeři do centra města. Proto jsme pro naše zákazníky nachystali benefit v podobě slevy na taxi přes aplikaci Liftago. Zapadá to přesně do naší filozofie bezproblémového a jednoduchého cestování rozšířeného o inspiraci, kterou nabízí náš cestovatelský blog,“ uvedl ke spolupráci ředitel Rosberg.

Jak uvádí jeden ze zakladatelů startupu Ondřej Krátký, Liftago chce skrze podobná partnerství maximalizovat komfort cestujících.

„Chceme společně s Trip.marketem cestujícím na letiště zpříjemnit cestu a vyzkoušet si, jak můžeme s Liftagem pomoci s řešením poslední míle při meziměstském cestování,“ uzavřel spoluzakladatel Liftaga Krátký.

 

O službě Trip.market

Online cestovní kancelář Trip.market patřící do společnosti WEB SHOP FLY a.s. podnikatele Víta Rosberga zahájila vývoj ambiciózní služby na konci roku 2016, komerčně byl spuštěn v květnu 2017. V současné době nabízí rozhraní, v němž si mohou zákazníci zakoupit letenku. V budoucnu se služba Trip.market rozroste o možnost zakoupení ubytování a vstupenek na atrakce v cílové destinaci. Více informací lze najít na webu Trip.market.

 

O službě Liftago

Liftago je český startup, který vytváří technologickou platformu pro optimalizaci městské dopravy v České republice i v zahraničí. Cílem společnosti jsou tzv. chytrá města, kde lidé ztratí závislost na vlastních automobilech a ubude problémů s parkováním. Liftago Taxi je  agregátor taxi, který propojuje licencované řidiče taxi vozů s pasažéry prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace. Více informací lze najít na webu Liftago.

 

Informace pro média

Michal Majnuš

PR & Marketing Manager

tel.: +420 725 566 773

email: michal.majnus@trip.market

 

Ondřej Krátký

Chief Growth Officer

tel.: +420 737 925 344

email: ondrej@liftago.com

 

Vanda Adlerová

Account Manager – agentura Move Up

tel.: +420 732 700 271

email: vanda.adlerova@moveup.cz