UniControls se představí na veletrzích v Miláně a Teheránu

Praha, 26. září 2017 – Společnost UniControls, mezinárodně uznávaný dodavatel řídicích systémů a elektronických zařízení v oblastech železniční dopravy a průmyslovém řízení, se od 3. do 5. října 2017 zúčastní 8. ročníku mezinárodního veletrhu železniční techniky, výrobků a služeb EXPO Ferroviaria 2017 v italském Miláně a od 6. do 10. října 2017 se v rámci společné české expozice organizované Ministerstvem průmyslu a obchodu představí na 17. mezinárodním strojírenském veletrhu IInEX 2017 (dříve TIIE) v íránském Teheránu. Ve spolupráci se svým íránským partnerem, společností Asarad, se chystá v letošním roce vstoupit na íránský trh.

„Veletrh EXPO Ferroviaria patří mezi nejvýznamnější veletrhy v oboru železniční techniky v Evropě, kterého se každoročně účastní řada největších výrobců kolejových vozidel a techniky a který navštíví několik tisíc odborníků, profesionálů, nákupčích a řídících pracovníků železničního průmyslu z celého světa. Jde tedy bezesporu o zajímavou a prestižní platformu s možností navázat nové kontakty a najít další obchodní příležitosti,“ říká Irena Nebeská, obchodní ředitelka společnosti UniControls a.s. „Na veletrhu v Teheránu se budeme prezentovat v tomto roce již podruhé. Při první účasti, na jaře letošního roku, jsme navázali partnerství s íránskou společností Asarad, která nás v daném regionu zastupuje obchodně a zároveň poskytuje technickou podporu. Společnost Asarad je aktivní na místním drážním trhu především v oblasti bezdrátové datové komunikace a softwarových aplikací. Společně nyní pracujeme na přípravě několika projektů,“ doplňuje Irena Nebeská.

Na milánském veletrhu představí skupina UniControls (UniControls + UniControls-Tramex) v rámci své expozice na stánku č. 774 Systém nadřazeného řízení vlaku (TCMS), Multimediální a telematický systém (OMTS), elektroměry pro mobilní měření spotřeby energie na železnici ELM102 a ELM201, rychloměr a přední a koncová světla dceřiné společnosti UniControls-Tramex a další novinky.

Na mezinárodním strojírenském veletrhu v Teheránu se UniControls představí společně se svým íránským partnerem v rámci expozice na stánku č. 3847 v hale 38. Prezentovat bude např. Multifunkční zobrazovací jednotku DISPL-1, Řízený Ethernet switch pro kruhovou komunikační síť vlaku (ETX-201) a další.

Popisky k fotografiím produktů v příloze tiskové zprávy:

NSV – Obrysové a koncové světlo
CSM – Čelní LED světlomet
RE1XX – Elektronický rychloměr
DISPL-1 – Multifunkční zobrazovací jednotka
DIS-210 – LCD zobrazovací jednotka HM
ETX-201 – Řízený Ethernet switch pro kruhovou komunikační síť vlaku

O společnosti UniControls a.s.

Od svého založení v roce 1991 se UniControls systematicky zabývá vývojem, výrobou a instalací řídicích systémů a elektronických zařízení v oblastech železniční dopravy a průmyslového řízení. Společnost UniControls se specializuje hlavně na aplikace vyžadující vysokou spolehlivost v náročných pracovních prostředích. Kurzu ve směru vysoce inovativních produktů odpovídá cíl společnosti být špičkovým a mezinárodně uznávaným dodavatelem řídicích systémů a komplexu souvisejících služeb. UniControls stále rozšiřuje portfolio svých produktů a služeb tak, aby byla schopna nabídnout široký sortiment řídicích systémů a elektronických zařízení jak v oblasti dopravní techniky, tak v oblasti průmyslového řízení. Důraz je kladen nejen na vysokou spolehlivost a dlouhodobou dostupnost produktů, ale také na inovativní přístup a soulad se standardy. Společnost UniControls je členem sdružení a standardizačních pracovních skupin zabývajících se drážní technologií a držitel certifikací IRIS, ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008.
Společnost je exportně orientovaná. Systémy firmy UniControls jsou dlouhodobě úspěšně provozovány v mnoha zemích jak v Evropě, tak i mimo ni.

Další informace najdete na www.unicontrols.cz.