NVIDIA oznamuje balíček GeForce GTX Destiny 2 a obsáhlou příručku pro optimalizaci grafického nastavení a výkonu

Herní série Destiny se 24. října poprvé v historii objeví na PC platformě díky titulu Destiny 2NVIDIA spojila síly se společnostmi Bungie a Activision, aby Destiny 2 nabídlo PC hráčům skvělý vizuální zážitek. Během čekání na vydání hry mají zájemci šanci získat kopii Destiny 2 v rámci GeForce GTX balíčkuspolečně s obsáhlou příručkou pro optimalizaci grafického nastavení a výkonu.

Kupte GeForce, získejte Destiny 2

Dnešním dnem je znovu dostupná nabídka balíčku GeForce GTX Destiny 2. Při koupi vybraných modelů grafických karet GeForce GTX 1080 Ti a GeForce GTX 1080, nebo notebooků s některou z uvedených karet, získají hráči kopii Destiny 2 v den zahájení prodejů PC verze. Balíček je v nabídce od dnešního dne do 29. listopadu 2017.

Nové 4K Video ukazuje Destiny 2 v akci na PC

Hráči si mohou prohlédnout PC verzi Destiny 2 v novém 4K videu, které NVIDIA dnes vydala.

Destiny 2 bude Game Ready!

Balíček GeForce GTX Destiny 2 je navržen tak, aby hráči s kartami GeForce byli připraveni už v den vydání Destiny 2. Hráči také mohou zkontrolovat svou připravenost v Destiny 2 příručce pro optimalizaci grafického nastavení a výkonu na GeForce.com.

Důležité odkazy:

Destiny 2 příručka pro grafiku a výkon na GeForce. https://www.geforce.com/whats-new/guides/destiny-2-pc-graphics-and-performance-guide

Detaily o baličku na Nvidia.cz: https://www.nvidia.cz/graphics-cards/geforce/pascal/destiny-2-bundle/

Nový 4K 60 FPS Destiny 2 trailer: https://youtu.be/NSmaDFnAA70

Článek o balíčku na GeForce.com: http://www.geforce.com/whats-new/articles/destiny-2-geforce-gtx-bundle-last-chance