AITOM nově pracuje pro ING Bank

Digitální agentura AITOM zvítězila ve výběrovém řízení pro ING Bank na konzultanta online propagace. AITOM již dokončil audit, ve kterém hledal jak možné nedostatky, tak také navrhl další směr, kterým propagaci banky posunout.

2017-11-14 19_02_41-Digitální agentura pro tvorbu webu a marketing _ AITOM

“Ve výběrovém řízení jsme porazili i ty nejlepší agentury v Česku. Skutečnost, že si ING Bank vybrala právě nás, považujeme za velký úspěch a na spolupráci se těšíme. V první fázi nás čeká zpracování SEO auditu a pustíme se také do práce na konkrétních návrzích, které bychom chtěli prosadit,” říká Pavel Houser, výkonný ředitel AITOMu.

Audit se zaměřil nejen na technické faktory z pohledu SEO, ale i na způsob komunikace ING na sociálních sítích a podpůrné webové stránky banky jako například Všeoinvestování.cz.

Dalším krokem je fáze exekutivní. AITOM bude z pohledu konzultanta dohlížet na opravy nedostatků a implementaci vybraných návrhů.

“AITOM již v průběhu výběrového řízení dokázal naslouchat našim požadavkům a brzy přišel s řešením, které zcela vyhovovalo naší situaci. Zohledňoval navíc nejen web www.ingbank.cz, ale i další projekty, jako je například www.vseoinvestovani.cz. Celkové provedení samotného auditu je také velmi kvalitní a rozsáhlé, jeho výsledky již zapracováváme do webových stránek a našich redakčních plánů. Věříme, že spolupráce s AITOMem nám i do budoucna přinese mnoho kvalitních podnětů,” říká o spolupráci Michael Bílek, UX a Digital Specialist ING Bank.

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí již více než deset let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.