Take On Mars – Update Europa!

Update Europa, který vyšel minulou středu pro hru Take On Mars, je dostupný zdarma pro všechny!

Tento update nabízí možnost poskočit v čase troche kupředu a na vlastní kůži prozkoumat povrch měsíce Europa, kroužícího kolem planet Jupiter. K dispozici jsou vám rovněž skryté oceány pod obří vrstvou ledu. To vše je právě teď dostupné na Steamu.

Zbrusu nové prostředí – 4 kilometry čtvereční měsíce Europa – jsou mezi vědci dlouhodobě označované jako místo s největším potenciálem v naší sluneční soustavě, kde je možné očekávat stopy mimozemského života.

Kromě samotného nového prostředí si hráči budou moci užít 2 zbrusu nové singleplayerové mise, onlinový kooperativní scénář a několik nových mechanismů – například schopnost pohybu pod vodou a simulaci radiace.

Aby přechod do nehostinného prostředí s mrazivými teplotami a nízkou gravitací na Europě byl co nejpříjemnější, update přinese rovněž zbrusu nové vesmírné skafandry, potápěčský oblek, nízkogravitační vozidlo, průzkumnou ponorku a prostorný příbytek.

Společně s novým obsahem rovněž mezi hráče putuje spousta oprav pro původní hru, nejrůznějších vychytávek a úpravy stability celé hry Take On Mars.

Take On Mars – Europa Update Teaser Trailer

https://youtu.be/q1cs5Z_ND4g