Stříbrné ocenění Taiwan Excellence Award pro Zyxel Multy X

Společnost Zyxel v soutěži boduje již 13. rokem po sobě a odnáší si ocenění za celkem 8 produktů.

Praha, 16. ledna 2018

Společnost Zyxel Communications v roce 2017 uspěla v soutěži Taiwan Excellence Awards. Ocenění včetně prestižního druhého místa pro třípásmový WiFi systém Multy X si letos odneslo celkem 8 produktů značky Zyxel. Společnost v soutěži Taiwan Excellence Awards bodovala již třináctým rokem po sobě a za tu dobu získala ocenění za celkem 83 svých produktů.

Ocenění z rukou náměstkyně Ministerstva hospodářství paní Mei-Hua Wang (na snímku vlevo) převzala Irene Tsai, manažerka marketingu produktů

Ocenění Taiwan Excellence Awards jsou od roku 1992 udělována produktům, které ve světě ztělesňují inovativnost taiwanské ekonomiky. Pořadatelem každoroční soutěže je taiwanské Ministerstvo hospodářství a vítězné inovativní produkty z různých hospodářských odvětví vybírá devadesátičlenná porota.

Na prestižní stříbrné ocenění 2018 Taiwan Excellence Award je společnost Zyxel mimořádně pyšná, protože uspěla v konkurenci téměř 1500 soutěžních produktů. Ceně na významu přidává také fakt, že z výrobců síťových produktů se mezi finalisty probojovala pouze společnost Zyxel se svým třípásmovým WiFi systémem Multy X.

Systém Multy X přináší vysoce výkonnou bezdrátovou síť do celé domácnosti a zajišťuje spolehlivé pokrytí veškerých prostor. Vedle vysoké rychlosti WiFi systém Multy X vyniká také snadným použitím a jednoduchým nastavením pomocí intuitivní aplikace pro chytré telefony. Aplikace navíc umožňuje snadnou implementaci a správu různých funkcí, jako např. rodičovského zámku, WiFi pro hosty a hlasového ovládání Alexa.

Ocenění jménem společnosti Zyxel převzali Bill Su, oblastní viceprezident divize Zyxel Smart Living, a Irene Tsai

Z portfolia produktů Zyxel určených firemním zákazníkům si letos ocenění odnesl firewall USG2200-VPN, který rostoucím organizacím poskytuje bezpečná VPN připojení. Za zmínku stojí také ocenění pro přístupový bod WAC5302D-S, který nabízí kabelové i bezdrátové síťové řešení pro hotelnictví.

Z portfolia produktů Zyxel pro domácnosti porotu vedle systému Multy X zaujala také kamera Aurora. Tato vysoce flexibilní a snadno použitelná cloudová kamera domácím uživatelům nabízí širokou paletu funkcí, jako např. obousměrné audio, sledování živého obrazu a vzdálený přístup přes mobilní aplikaci.

A v neposlední řadě společnost Zyxel uspěla také v kategorii produktů určených poskytovatelům služeb. Mezi její oceněné produkty patří šestislotové zařízení MSAN IES5206 5U, dvoupásmová bezdrátová brána VMG8823-B10B pro snadné rozšíření domácí sítě, interiérové přístupové zařízení LTE5366-M608 zajišťující ultra rychlé připojení k internetu pomocí nejnovější technologie agregace pásem a hybridní extender WAP7205 AC1300 MoCA s technologií MU-MIMO pro vysokorychlostní připojení po stávající domovní elektroinstalaci.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 000 organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.