Nová sluchátka společnosti Plantronics s funkcí Dolby Atmos

Nové edice sluchátek Dolby Atmos RIG 400HX a RIG 600 a hráči oceňovaný typ RIG 800LX
přinášejí nadstandardní kvalitu zvuku pro ještě lepší pocit ze hry.

Praha, 19. ledna 2018 – Společnost Plantronics, průkopník v oblasti audio a přenosných technologií, doporučuje své nejnovější řady herních sluchátek RIG, tentokrát také s funkcí Dolby Atmos. Toto speciální zvukové vylepšení umožňuje hráčům slyšet zvuk s trojrozměrným efektem – vlevo, vpravo, vepředu i zezadu – což jim přináší komplexní herní zážitek téměř v každém herním scénáři. Dolby Atmos je k dispozici v edicích sluchátek Dolby Atmos Plantronics RIG 400HX, RIG 600 a novinky RIG 800LX. Model RIG 800LX byl minulý týden představen na veletrhu spotřební elektroniky CES 2018, kde získala ocenění Innovation Award Honoree v kategorii her.

„Nikdy jsem se nesetkal s hráčem, který by nehledal nějakou konkurenční výhodu,“ říká Gregory Morquin, manažer herního segmentu ve společnosti Plantronics. „Naše nejnovější řada RIG s Dolby Atmos přináší vícenásobné, dokonalé zvukové signály, které umožňují absolutní ponoření do herní reality a jsou na současném trhu naprosto výjimečné. Kombinujte to s dlouhou životností baterie a lehkým designem, což je u sluchátek Plantronics klasika, a váš výběr bude zřejmý. Pokud chcete skutečně bezkonkurenční sluchátka, pak jsou Plantronics RIG a Dolby Atmos to pravé.“

RIG 400HX obsahuje současně ovladače o průměru 40mm dodávající výbušný herní zvuk, který vás vtáhne přímo do středu dění hry. Mikrofon se speciálním odhlučněním je vždy připravený k chatu a zajistí, že vás spoluhráči budou slyšet hlasitě a jasně. Sluchátka RIG 600 poskytují vyváženou zvukovou stopu s basy bez zkreslení, která hráčům pomůže ponořit se do hry. RIG 600 disponují i schopností přenést ty nejjemnější zvukové signály, jež je ale nutné vnímat, pokud chcete zůstat ve hře. „Řada RIG 800 nabízí hráčům plnou 3-D audio atmosféru, kterou se vývojáři společnosti Plantronics dlouhodobě zabývají a patří to k našim prioritám. Technologie Dolby Atmos vytváří masivní kouli zvuku pohybující se kolem hráče – nad a pod, před a za ním – a tím umocní jeho prožitek,“ uzavírá Gregory Morquin.

Sluchátka Dolby Atmos® vyžadují zařízení kompatibilní s technologií Xbox One nebo Windows 10 a účet u Microsoft a přihlašovací údaje. Aktivace je pak možná pouze pro jedno zařízení.

Obraťte se na místního autorizovaného distributora Plantronics a zjistěte ceny produktů řady RIG, které jsou již běžně k dostání i v České republice. Více informací o autorizovaných prodejcích sortimentu z edice RIG naleznete zde: www.plantronics.com

O společnosti Plantronics

Plantronics je průkopníkem zvuku a světovým lídrem v odvětví komunikačních technologií. Vytváří inteligentní a přizpůsobivá řešení, která podporují nejdůležitější potřeby zákazníků: zažít a usnadnit jednoduchou a jasnou komunikaci a zároveň si užít prostředí bez rozptýlení. Řešení společnosti Plantronics jsou využívána po celém světě, jak spotřebiteli, tak firmami a jsou optimální volbou pro otevřené kancelářské prostory. Plantronics nabízí vysoce kvalitní komunikační řešení, které zákaznici oceňují, a v zájmu budoucích požadavků je také neustále inovuje. Plantronics dodává nejen špičkové Bluetooth sluchátka, ale nabízí také moderní metody sjednocené komunikace (UC), sofistikovaný zákaznický servis a kvalitní datovou analýzu.

Pro více informací navštivte www.plantronics.com.

Plantronics je ochranná známka společnosti Plantronics, Inc. registrovaná v USA a dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

O společnosti Dolby Laboratories

Dolby Laboratories vytváří zvukové, video a hlasové technologie, které přeměňují zábavu a komunikaci v mobilních zařízeních, v kině, doma i v práci. Již více než 50 let se zážitky ze zrakových i sluchových vjemů stávají díky Dolby živějšími, jasnějšími a výkonnějšími. Další informace naleznete na adrese www.dolby.com.