Odborné semináře Foxconn 4Tech – IIoT není totéž co Průmysl 4.0

  • Průmyslová IoT, chytrých továren a oborových řešení
  • Pokročilá datová analýza a umělá inteligence v praxi
  • Praktické nasazení datové analytiky pro řízení spotřeby energií

Praha 22. ledna 2018 – Společnost Foxconn 4Tech odstartovala první sérii vlastních odborných seminářů a workshopů pro zákazníky a partnery řešící aktuálně problematiku IIoT. První vlaštovkou bylo setkání k oblasti praktického užití pokročilé datové analytiky s využitím umělé inteligence a reálné propojení světa průmyslového internetu věcí a oblasti řízení spotřeby energií.

Aktuálním tématem dnešní doby je téměř v každém oboru problematika využití dat, jejich sběr, analýza a správné vyhodnocení tak, aby data podporovala rozhodování a ukazovala reálné problémy nebo příležitosti k dalšímu rozvoji firmy. Prediktivní pokročilá datová analytika ve spojení s umělou inteligencí a strojovým učením je v hledáčku řady firem, které již dnes shromažďují obrovské množství dat, které dále exponenciálně roste.

Foxconn 4Tech využívá své dlouholeté zkušenosti z průmyslového a ICT prostředí a může tak nabídnout řadu služeb a produktů, které pomohou lépe využít stávající firemní technologie a přesně analyzovat a předvídat vývoj například ve výrobě, energetice nebo logistice.

„Odborné semináře, které v letošním roce pořádáme, reagují na současné trendy a potřeby českých i mezinárodních zákazníků a pomáhají prostřednictvím praktických ukázek a příkladů otevřít diskuzi o reálném využití technologií a řešení v běžném firemním prostředí. Z pozitivních reakcí na první akce věříme, že jsme se vydali správným směrem. V letošním roce připravujeme celou řadu setkání pro oblast Průmyslu 4.0 a chytrých odvětvových řešení založených na IoT technologiích,“ uvedl Jan Rezek, marketingový manažer společnosti Foxconn 4Tech.

O společnosti Foxconn 4Tech

Vizí společnosti je stát se předním světovým poskytovatelem pokročilých produktů a integrovaných řešení pro průmyslový trh. Foxconn 4Tech vyvíjí vlastní inteligentní průmyslová řešení zaměřená na realizaci vize digitální továrny na základě principů iniciativy Průmysl 4.0. Prostřednictvím unikátních řešení Foxconn 4Tech pomáhá zákazníkům vytvářet zcela nové obchodní příležitosti a přispívá k jejich vyšší efektivitě v rychle se měnícím, daty řízeném průmyslovém prostředí. Portfolio Foxconn 4Tech produktů a řešení zahrnuje Industriální IoT, BI, prediktivní analýzu dat, rozšířenou realitu, průmyslovou automatizaci, systémy MES a WMS, procesní inženýrství, robotiku, mechatroniku, systémovou integraci procesů a mnoho dalších.

Více informací na www.foxconn4tech.com a www.linkedin.com/company/foxconn-4tech.

O společnosti Foxconn
Společnost FOXCONN CZ byla založena 18. května 2000 jako regionální výrobní centrála skupiny Foxconn v Evropě. Výrobní prostory se nachází v Pardubicích, kde probíhá finální montáž PC, zařízení pro budování počítačových sítí a výroba dalších elektronických a strojírenských zařízení. V Kutné Hoře společnost Foxconn Technology CZ vyrábí mnoho typů serverů pro renomované společnosti z oblasti IT. Společnosti Foxconn CZ a Foxconn Technology CZ jsou součástí globální skupiny Foxconn Technology Group, která je největším výrobcem elektroniky a počítačových součástek na světě. Tržby Foxconnu v České republice dosáhly v roce 2016 117,8 mld. Kč a firma zde zaměstnává přibližně 5 000 zaměstnanců.

Více informací na www.foxconn.cz a www.foxconn-gfo.com.