Vychází nové ovladače Game Ready pro Sea of Thieves včetně podpory nových her v rámci NVIDIA Highlights a NVIDIA Ansel

Praha 20. 3. 2018 – Společnost NVIDIA dnes vydala nové Game Ready ovladače pro hru Sea of Thieves, které zároveň rozšiřují portfolio her podporovaných v rámci NVIDA Highlights a NVIDIA Ansel a to včetně Kingdom Come: Deliverance.

Ovladače Game Ready pro Sea of Thieves

V den uvedení této nové hry si NVIDIA připravila pro hráče Game Ready ovladače splňující certifikaci WHQL od společnosti Microsoft, které jim poskytnou nejlepší možný zážitek. Vývojáři z NVIDIA pracovali do poslední možné minuty, aby optimalizovali výkon a hratelnost.

Call of Duty WWII a Tekken 7 získávají podporu NVIDIA Highlights

S příchodem nového ovladače Game Ready je často úzce spojeno přidání dalších vylepšení pro uživatele. Tyto ovladače s sebou nesou podporu dvou nových tier 1 titulů v NVIDIA Highlights. Jedná se o Call of Duty WWII a Tekken 7.

NVIDIA Highlights automaticky zaznamenává nejlepší momenty ve hře pomocí videa a screenshotu. Díky přímé integraci do hry je možné s precizní přesností zachytit magické momenty ve hře, ať už se jedná o souboj s bossem nebo jinou pěknou akci. Jakmile je herní seance u konce Highlights vám automaticky ukáže záznamy, které si můžete snadno zopakovat nebo sdílet se svými přáteli na Facebooku, YouTube nebo Imgur.

Kingdom Come: Deliverance a Star Wars™ Battlefront™ II s podporou NVIDIA ANSEL

Nejnovější verze ovladače přidává hru a Star Wars Battlefront II do portfolia podporovaných her v rámci NVIDIA Ansel od 21. března.

Využitím nástrojů v NVIDIA Ansel v režimu Arcade máte možnost pořídit screenshot akce z jakéhokoli úhlu, přidat různé filtry, vyladit vzhled, uložit jej ve vysokém rozlišení nebo 360° formátu a vytvořit tak ohromující a unikátní herní fotografii.

Podpora NVIDIA Ansel ve hře Kingdom Come: Deliverance bude následovat již brzy.

Ansel byl integrován také do Pure Farming 2018 a Q.U.B.E 2.

Více informací:

Ve článku o Game Ready Drivers na GeForce.com
https://www.geforce.com/whats-new/articles/sea-of-thieves-game-ready-driver

Ve článku z GDC na GeForce.com
https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

Ovladače ke stažení
https://www.geforce.com/drivers

O NVIDIA Highlights
https://www.geforce.com/whats-new/tag/shadowplay-highlights

O NVIDIA Ansel
https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots