Full HD televizor Philips s 12V napájení je vhodný na cesty

Skladný 22palcový model Philips 22PFS5403 je možné díky 12V adaptéru napájet z auta nebo lodi

Praha, 17. července 2018 – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, zareagovala na vysokou poptávku po malém a přenosném televizoru a představila model 22PFS5403 s 12V napájením. Tuto skladnou 22palcovou televizi je možné zapojit například do autozásuvky místo cigaretového zapalovače a vychutnat si tak zábavu i na cestách. Je to ideální společník na letní dovolenou v autě, karavanu, na lodi nebo na chatě. K dostání je za příznivou cenu 4 299 Kč s 12V kabelem s adaptérem do autozapalovače jako součást balení.

Lehký a přenosný televizor se snadno vejde do kufru nebo cestovní tašky. Na televizoru s malou obrazovkou je možné se na své oblíbené programy dívat kdekoli, ať už při domácím grilování nebo při táboření s rodinou. Díky tomu získá majitel této televize přehled o aktuálních zprávách nebo sportovních událostech.

Televizor je vybavený dvěma HDMI vstupy s funkcí EasyLink, jedním USB vstupem a 6W zvukem, který je dostatečně silný pro sledování sportovních přenosů nebo poslech hudby například při venkovní akci s přáteli.

I přes své malé rozměry a nízkou cenu poskytuje divákům překvapivě vysokou kvalitu obrazu. Televizor nabízí rozlišení Full HD a technologii Pixel Plus HD, která přizpůsobuje ostrost, kontrast i barvu z každého zdroje.

Televizor je vybaven tunery DVB-T/T2@HEVC/S/S2/C. Podporuje tedy i nově plánovaný standard pozemního vysílání.

Fotografie ke stažení https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/43340172211/sizes/o/

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je jedním z hlavních hráčů v oblasti vizuální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů značky Philips v Evropě, Rusku, Středním východě, Brazílii, Argentině, Urugayi, Paraguayi a vybraných zemních Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV Technology. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost a styl. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášela jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných zemích. TP Vision zaměstnává kolem 2 000 lidí v různých lokalitách po celém světě a je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD televizorů. Prodává a promuje televizory značky Philips v Číně. Společnost TPV dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí, logistickou efektivitou a kvalitou.

###

Obsah tiskové zprávy odpovídá skutečnosti v době publikování, která se může s časem měnit. Všechny zmíněné ochranné známky jsou majetkem svých vlastníků. Google, Android a ostatní ochranné známky jsou majetkem Google Inc.

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/image-library/

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate  

Instagram: https://instagram.com/philipstvs