Lidl nově nabízí dárkové karty

Nabídku prodejen Lidl nově obohatily dárkové karty. Ty si mohou zákazníci zakoupit ve třech hodnotách – 250 Kč, 500 Kč a 1000 Kč.

Od tohoto týdne nabízí Lidl dárkové karty, které bude možné uplatnit ve všech 238 prodejnách. Tento sortiment v prodejnách dosud chyběl, nyní si mohou zákazníci vybrat z karet s nabitou částkou 250 Kč, 500 Kč nebo 1000 Kč.

„Zaznamenávali jsme dotazy na dárkové karty, proto jsme se rozhodli udělat našim zákazníkům radost a zařadit je do stálé nabídky. Již z prvních reakcí je jasné, že se bude jednat o častý dárek,“ komentuje Zuzana Holá, tisková mluvčí.

Dárkové karty jsou umístěny u pokladen ve speciálním podlouhlém stojanu. Aktivace karty proběhne vždy po prvním zaplacení. Zůstatek na kartě pak zákazníci zjistí na účtence za nákup nebo také na www.lidl.cz/darkova-karta po zadání čísla karty a PIN kódu. Ten zákazníci najdou na zadní straně karty.

Platnost dárkové karty je 12 měsíců od aktivace.

Dárková karta Lidl je vhodným dárkem jak pro jednotlivce, ale také pro firmy. Ty již nyní mohou objednávat větší množství karet pro své zaměstnance, od září pak bude na webových stránkách www.nasestravenka.cz možné objednat karty pohodlně online. Minimální počet je 40 kusů.

Více na www.lidl.cz/darkova-karta

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 238 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika