Raketové holky se vrací se zbrusu novou řadou!

Praha, 17. srpna 2018 – Cartoon Network uvede novou řadu oblíbeného seriálu Raketové holky. Součástí nové řady bude i speciální díl s názvem “Never been Blissed”. Nová řada seriálu Raketové holky bude mít premiéru již 20. srpna 2018 ve 13:15 na Cartoon Network.

Jako součást nové řady seriálu o třech holkách Kytce, Bublince a Panence bojujících se zloduchem jménem Mojo Jojo, bude i pět speciálních dílů o Bliss, sestře Raketových holek. Tyto speciální díly o Bliss budou mít premiéru ve čtvrtek 23. srpna. Speciální díl “Never been Blissed” bude poprvé odvysílán v pátek 24. srpna.

Bliss je náctiletou sestrou Raketových holek, která se vrátila z vesmíru zpět na Zem, aby jim pomohla zachránit městečko Townsville od smrtícího mimozemšťana. Celé jméno Bliss zní

Blisstina Francesca Francia Mariam Alicia Utonium(ová).

Bliss se poprvé na televizních obrazovkách objevila již v říjnu 2016. Tentokrát se na obrazovky vrací jako hlavní hrdinka speciálního 22minutového dílu s názvem “Never been Blissed”. V tomto díle pátrají Bliss a její sestry po nebezpečném mimozemšťanovi jménem “Sporde”. Ten se snaží přeměnit Logana, který se líbí Bliss, na smrtící nestvůru. Všechny raketové sestry se budou snažit situaci zachránit ještě před školním plesem a zachránit tak Logana.

V České republice se Raketové holky poprvé představily v devadesátých letech v původním znění. A po 25 letech co je kanál Cartoon Network dostupný v České republice, si jej diváci poprvé vychutnají také v českém

Co možná o Raketových holkách nevíte:

  • V latinskoamerické verzi sese sestry jmenují Čokoláda, Bublinka a Kaštánek. V italském znění zase Lolly, Dolly a Molly.  
  • Jejich úhlavní nepřítel, Mojo Jojo, býval asistentem Profesora Utonia, který také stvořil Raketové holky.

O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných
a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe
a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!

Cartoon Network nabízí, od svého uvedení coby celoevropského televizního kanálu v roce 1993, lokalizovaný obsah napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou, kde je dostupný v 19 jazycích a ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cartoon Network příznivcům přináší obsah také prostřednictvím cenami ověnčené internetové stránky přístupné i z mobilních zařízení, řady her, videí, licencovaných hraček a dalšího zboží. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod WarnerMedia.

Více informací: www.cartoonnetwork.cz nebo https://www.facebook.com/CartoonNetworkCesko/.