Příslušenství pro všechny studenty do začínajícího školního roku. YENKEE nabízí moderní elektroniku s důrazem na design

18. září, Praha – Prázdniny skončily, a to znamená jediné. Studenti znovu usedají do lavic. Hodiny strávené nad učením lze vylepšit příslušenstvím od YENKEE. Připravili si pro všechny školou povinné vysokokapacitní powerbanku, bezdrátová bluetooth sluchátka nebo stylový baťoh.

Dobíjení telefonů nikdy nebylo snazší

YENKEE má ve své nabídce powerbanku, které dobije baterii telefonu dokonce i několikrát za sebou a zvládne i dvě zařízení současně. To znamená, že jí naráz mohou využívat např. dva telefony. Powerbanka má kapacitu 8000 mAh a inteligentní program zabraňujícím přebíjení. „Powerbanka vyniká celokovovým povrchem a spoustou ochranných prvků, které zabrání poškození mobilního telefonu,“ doplňuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Bezdrát vládne světu

Nic po ránu nezlepší den tolik, jako poslech oblíbené hudby. YENKEE nabízí bezdrátová Bluetooth sluchátka, která poskytnou několikahodinovou výdrž. Pro komfortní používání jsou sluchátka vybavena dotykovým ovládáním pro nastavení hlasitosti a výběr předchozí/další skladby. Uživatel ocení nízkou hmotnost a kompaktní rozměry ve složeném stavu sluchátek.

I školní batoh může být stylový

Další nezbytnou součástí by měl být batoh, který zvládne unést kromě učebnic a sešitů i notebook a svačinu. Navíc by splňoval důležité požadavky týkající se designu. K tomu je ideální batoh Tarmac od YENKEE. Tarmac lze použít jako klasický batoh, brašnu do ruky nebo také přes rameno. Polstrování vnitřní přihrádky zaručuje ochranu veškeré elektroniky, které uživatel přenáší. Dvě přední kapsy jsou vhodné pro cennosti a často používané drobnosti, nebo dokumenty.

Pro studenty, kteří dennodenně přenáší například notebook je batoh nepostradatelnou věcí. Dostatečné polstrování, které ochrání drahou elektroniku, může suplovat různá pouzdra, které jinak jenom zabírají prostor,“ dodává Setler.