Hi-Res audio kvalita ve špuntových sluchátkách

19. listopadu, Praha –  Titanové membrány, High Resolution zvuk, a to vše za příznivou cenu. Tak zní výčet vlastností, které nabízí nová sluchátka YHP 205 vhodná ke každodennímu používání. Značka YENKEE sází na moderní technologie a líbivý design. Špuntová sluchátka, které jsou k dostání rovnou ve třech barevně odlišných verzích jsou to, co doteď značce v nabídce scházelo.

Hi-Res zvuk a titan

Membrány měničů sluchátek jsou vyrobeny z titanu, který zaručuje čistý zvuk ve vysokých frekvencích a výbornou akustiku.

Hi-Res audio znamená pro uživatele spoustu výhod. Přináší mu mnohem širší frekvenční rozsah (20 Hz do 40 kHz), což pozitivně ovlivňuje čistotu a kvalitu přehrávaného obsahu. „Moc dobře jsme věděli, že trh se špuntovými sluchátky je přesycen, a proto se značka YENKEE snažila odlišit svými funkcemi, moderními technologiemi a nabídnout kvalitní, praktický a zároveň cenově dostupný model pro všechny, kteří se chtějí v poslechu přiblížit skutečné kvalitě nahrávek v Hi-Res rozlišení.“ dodává Goran Setler, zástupce značky YENKEE.    

V jednoduchosti je krása

Sluchátka jsou vyrobena z prvotřídních materiálů. „Přinášíme špuntová sluchátka, které v sobě kombinují ergonomii a neotřelý design. Hliníková slitina v kombinaci s kvalitními plastovými materiály dodávají sluchátkům prestižní vzhled,“ doplňuje podrobnosti k designu Setler. Nebyla opomenuta ani ergonomie. Sluchátka jsou pohodlné při běžném používání i sportu a padnou díky různým nástavcům do každého ucha.

Vyhovují všem

Sluchátka fungují na zařízeních se systémem iOS i ANDROID. Navíc mají uživatelsky přívětivý multifunkční ovladač, který se nachází na kabelu je navržen a otestován pro každodenní používání bez omezení. Pro příznivce handsfree telefonování mají sluchátka všesměrový kondenzátorový mikrofon, se kterým se hovory stávají slyšitelné a srozumitelné za jakýchkoliv podmínek.

Sluchátka jsou k dostání ve třech barevných variantách. V nabídce je luxusní barva champagne (zlatá), midnight (černá) anebo snow white (bílá).