Céčko firmy Centropol vybojovalo v soutěži Nejlepší firemní časopis pro zákazníky za rok 2018 třetí místo

PRAHA, 12. prosince 2018 – Časopis Céčko společnosti Centropol obsadil v soutěži o Nejlepší firemní časopis pro zákazníky za rok 2018, kterou vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100, třetí místo.

Časopis Céčko, který Centropol distribuuje svým zákazníkům, opět skončil na stupních vítězů v soutěži Nejlepší firemní časopis pro zákazníky za rok 2018, kterou vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100. Stejně jako loni třetí Céčko předstihly jen časopisy Žlutý od Student Agency (2. místo) a Grid firmy CTP Invest (vítěz). Desítky dalších naopak Céčko nechalo za svými zády.

“Jsem rád, že jsme porotu soutěže opět přesvědčili, aby našemu časopiseckému projektu věnovala pozornost. Kvalita Céčka oceňovaná zákazníky i odbornou porotou Sdružení CZECH TOP 100 je pro Céčko nejlepší pochvalou a povzbuzením do budoucna, potvrzením smyslu našeho činění,” uvedl Aleš Pospíšil, manažer vnějších vztahů a mluvčí společnosti Centropol.

Jako již tradičně probíhalo slavnostní vyhlašování vítězů soutěže koncem listopadu na pražské Staroměstské radnici. Za Céčko a společnost Centropol se vyhlášení výsledků účastnil mluvčí firmy Aleš Pospíšil, který ocenění převzal z rukou předsedy Sdružení CZECH TOP 100 Jana Struže (viz foto v příloze).

O společnosti Centropol

Centropol je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Obsluhuje na 300 000 odběrných míst z řad domácností, firem a institucí. Firma se dlouhodobě umísťuje v první stovce nejvýznamnějších českých firem v žebříčku, který vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100. V roce 2017 obrat společnosti Centropol přesáhl sedm miliard korun. Majitelem a jediným akcionářem je český podnikatel Aleš Graf. Centropol je členem Svazu průmyslu a dopravy ČR. Více informací na: https://www.centropol.cz/