Alza vylepšila konzoli PS 4 a nabízí ještě lepší zážitek ze hry

Největší český e-shop Alza.cz se rozhodl zkrátit fanouškům konzolí čekání na nastupující generaci PlayStation 5 a připravil pro ně novinku v podobě rozšířené verze PS4 Pro. Ta přináší hráčům vyšší kapacitu paměti, rychlejší načítání her i zapamatování herních pozic.

Alza má v řadách svých zaměstnanců mnoho nadšených hráčů a gamerů, kteří sami přišli s nápadem nabízet herním fajnšmekrům něco navíc, než je běžně na trhu k dostání. A tak vniklo novévylepšené Sony PlayStation 4. Experti z Alzy jej výrazně zrychlili tím, že vyměnili pevný disk za výkonný SSD disk s kapacitou 960 GB. Ten původní o velikosti 1 TB pak umístili do externího boxu, díky čemuž může plnit funkci klasického externího úložiště. Stejným způsobem si pohráli i s kompaktnější verzí PS4 Slim, kterou zase opatřili SSD diskem s kapacitou 480 GB.

Výsledný produkt pak Alza důkladně otestovala spolu s Mikolášem Tučkem na nejnovějších herních titulech jako Spiderman nebo Red Dead Redemption 2.

Porovnání vylepšené PS4 a klasické verze lze vidět na tomto videuhttps://youtu.be/JnJV5GGrvvE

Upgradovaná verze PS4 Pro je dostupná v Česku i na Slovensku a prodává se od 8 790 Kč / 341,90 € u verze Slim a verzi Pro si mohou zákazníci pořídit už od 12 690 Kč / 477,90 €. V ceně je samozřejmě plná dvouletá záruka.

Více zde:

CZ: https://www.alza.cz/gaming/playstation-4-pro-1tb?dq=5553478
SK: https://www.alza.sk/playstation-4-pro-960-gb-ssd-1-tb-hdd-externy-d5553478.htm
VIDEO: https://youtu.be/JnJV5GGrvvE