Youtuber, zpěvák, komik Oliver Tree startuje party ve WoT Blitz

24. září – World of Tanks Blitz se tento podzim připojuje k divnému a zároveň nádhernému světu umělce ohýbajícího žánry Olivera Tree, na nadcházející akci Scooter Army! Hudebník, producent a bývalý šampión v jízdě na koloběžkách Oliver Tree bude ve hře od 24. září do 4. října 2021 šířit svůj eklektický zvuk, který je známkou. Oliver Tree je umělec, kterého musíte poznat, protože jeho kousky sledují desítky miliónů lidí na sociálních sítích. 

Vítězství přinese zúčastněným hráčům ceny s tematikou Olivera, jako jsou sluchátka, sluneční brýle, avatara,  a kromě dnů prémiového účtu i americký střední tank IV. Úrovně, M3 Lee. Vyhrané sběratelské předměty lze kombinovat do legendárních předmětů a uchovávat jako suvenýry nebo je vyměnit za ZK zdarma (2 000 ZK zdarma za každou legendární položku). Hráči budou mít také možnost vidět ve hře animovaný model rekordního skútru Tree’s Guinness World.

Nejvyhledávanější cenou ze všech je však určitě Oliverův digitální autogram, který mohou hráči vyhrát, když se dostanou do 6. etapy eventu. Je to vůbec poprvé, kdy Oliver Tree licencoval svůj digitální autogram v jakékoli hře.

“World of Tanks Blitz miluje kaskadérské kousky, stejně jako Olivera Tree. Od okamžiku, kdy jsme naše tankisty vzali na Mars a ohýbali gravitačních pravidla,  až po boj v hlubinách oceánu, neustále překvapujeme naše hráče tím, že posouváme hranice žánrů a přidáváme do hry ještě více zábavy. A co by mohlo být zábavnější než poslouchat Oliverovy songy pumpující krev a bojovat s nimi ?! “, řekla Natasha Pershyts, produktová ředitelka vydavatelství World of Tanks Blitz.

World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je multiplatformní, týmová akční hra MMO zaměřená na divoké tankové bitvy. Tato hra, která je k dispozici pro iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam a Nintendo Switch, umožňuje hráčům ovládat přes 370 legendárních obrněných vozidel a může se pochlubit více než 137 miliony stažení po celém světě.World of Tanks Blitz je zábavný a bezstarostný přístup k žánru, který ohýbá pravidla reality a vytváří poutavý boj v tankovém boji. Kombinace hluboké mechaniky a realistických fyzických modelů v autentickém i alternativním historickém prostředí vytváří plynulé hraní a taktickou rozmanitost.

Oficiální web: wotblitz.com 

Official website:

wotblitz.com 

About MS-1

O MS-1MS-1 je vývojové studio patřící Wargamingu, které vytváří vzrušující hry pro mobilní a přenosné platformy. Je to mladá, ale vyspělá entita, jejíž klenotem je hra World of Tanks Blitz, cross-platformová střílečka s více než 137 miliony stažení po celém světě. S kancelářemi v Minsku, Moskvě a Berlíně má studio přes 250 profesionálů různých kultur a zkušeností. Jedná se o skutečně mezinárodní tým tvořící hry, které mají vysoký regionální význam, ale mohou také svět zaútočit.V současné době se MS-1 zaměřuje na střílečky založené na Unreal Engine 4.

Official website:
http://ms-1.wargaming.com/