Personální změny v marketingu aquasoftu

Ve společnosti Aquasoft, přední firmě v oblasti vývoje a dodávek informačních systémů, dochází k personálním změnám v marketingu. Na pozici specialista externí a interní komunikace Lenku Knoflíčkovou, která odchází na mateřskou dovolenou, nahrazuje Iva Pavlousková.

Společnost Aquasoft rozšířila své řady o Ivu Pavlouskovou, která bude mít, jako specialista komunikace, na starosti PR, externí a interní komunikaci. V pozici od března nahradí Lenku Knoflíčkovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Pavlousková se bude při své práci v komunikaci soustředit na podporu klíčového atributu firemní strategie, kterým je individuální přístup k zákazníkům založený na dlouhodobé spolupráci a důvěře.

Iva Pavlousková  přišla ze společnosti Profinit, kde pracovala přes čtyři roky na obdobné pozici. Na Vysoké škole ekonomické vystudovala Fakultu mezinárodních vztahů a v marketingu pracuje více jak 10 let. Ve svém volném čase se věnuje sportu, a to zejména lyžování, squashi, jízdě na kole a turistice.

O Aquasoftu

Aquasoft patří mezi přední firmy v České republice zaměřené na dodávky informačních systémů. Na trhu působí od roku 1996. Aquasoft disponuje týmem více než 100 kvalifikovaných profesionálů. Za dobu své existence úspěšně realizoval celou řadu vývojových a integračních projektů zahrnujících geograficky, procesně i věcně velmi rozsáhlé systémy.Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image.