iDNES.cz stále dostupnější, nově i v Amazon Kindle

Čtenáři internetového zpravodajství iDNES.cz mají otevřenou novou cestu ke čtení zpráv, tou je čtečka elektronických knih Amazon Kindle. Zpravodajství tak mají dostupné i na všech cestách, v MHD nebo na dovolené. (TZ)

Uživatelé Kindlu, nejrozšířenější elektronické čtečky u nás, mají možnost přihlásit se k odběru iDNES.cz zpravodajství zdarma. Zpravodajství je aktualizováno 2x denně, krátce po 6. a 16. hodině ve všední dny a po 16. hodině o víkendu. Jedná se vždy o vybraný souhrn nejdůležitějších článků ze všech rubrik.

iDNES.cz zpravodajství je generováno ve formě periodika, což umožňuje archivaci, a je lépe uzpůsobeno ke čtení článků, má přehledný obsah s rozdělením do kategorií.

Rozšíření iDNES.cz pro Kindle hodnotí ředitel produkce iDNES.cz, Petr Kelin: „Chceme všude doprovázet své čtenáře a k tomu patří i využití nových technologií. Již dříve to byla upravená verze iDNES.cz pro mobilní telefony a nově je to  speciální vydání iDNES.cz pro nejrozšířenější čtečku Amazon Kindle.“ Zájem o zpravodajství dokládají první čísla, za první den testování si iDNES.cz zpravodajství objednalo přes 100 uživatelů.

O mediální skupině MAFRA:

Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník Mladá fronta DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny, nově přibyl bezplatný deník Metropolitní Expres. Zpravodajské portfolio doplňují nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDNES.cz a server Lidovky.cz. Do skupiny patří i dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM a Rádio Classic FM a hudební televize Óčko.