Oracle Java Developer Conference 2011

Největší letošní česká Java konference se uskuteční 26. května 2011 v Hotelu Voroněž v Brně. (TZ)

Celý program konference se bude točit kolem Javy. Hovořit se bude mimo jiné o budoucnosti Javy jako vývojového nástroje, výpočetních cloudech, novinkách v JavaEE 6, JavaSE7 a JavaSE 8. Stranou pozornosti nezůstane ani JavaME, vývoj kompozitních aplikací, automatizace business procesů s pomocí Javy a paradigmata při vývoji informačních systémů. Zájemci budou mít možnost dozvědět se více například také o JavaFX 2.0, SOA a JAX-RS.
Hlavními řečníky budou:

Dalibor Topic, Oracle Java Evangelist

Dalibor je neúnavný bojovník za Javu. Pomáhal v několika open source Java projektech jako GNU Classpath, Kaffe a GNU kompilátor pro Javu. Propaguje Javu na konferencích a je členem řídícího výboru OpenJDK.

Alexis Moussine-Pouchkine, Oracle Java EE/GlassFish Evangelist

Alexis začínal jako java vývojář s řadou middleware technologií. Pracuje v různých open-source komunitách. Stal se členem GlassFish týmu a zastupuje Oracle při jednáních s vývojářskou komunitou.

Partnery konference jsou společnosti HomeCredit, Unicorn Systems, Sefira, Aquasoft, Avnet a Ness.

Registraci naleznete na http://bit.ly/iVh6hQ nebo na http://events.oracle.com.

O společnosti Oracle

Společnost Oracle (NASDAQ: ORCL) celosvětově dodává nejucelenější, nejotevřenější a nejlépe integrovaný podnikový software a hardwarové systémy.  Další informace o společnosti Oracle najdete na www.oracle.com.