AT Computers posiluje svou spolupráci se značkou Samsung

Spolupráce mezi AT Computers a korejskou společností Samsung Electronics výrazně posílila. Společnost Samsung Electronics rozšiřuje své působení v České republice i do oblasti korporátní klientely a B2B projektů.  (TZ)

AT Computers se tímto stává Oficiálním Samsung B2B partnerem. Přední český IT distributor je teď schopen nabídnout kompletní portfolio produktů Samsung Electronics (mobily, spotřební elektroniku nebo domácí spotřebiče).

„Produkty Samsung Electronics patří mezi nejoblíbenější, proto jsme rádi, že naše spolupráce s touto značkou dostává nový rozměr,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Nabídka je určena pouze korporátní klientele a na B2B projekty – nikoli na běžný koncový prodej. Pro ten je určena stávající část produktů – například notebooky, monitory, laserové tiskárny, multifunkční zařízení, pevné disky a optické mechaniky, tedy počítačový hardware, v němž patří Samsung mezi absolutní světovou špičku.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.