Objevte všechny hrady a zámky s kapesní navigací Mio Spirit 380

Společnost Mio vybavila nový model Mio Spirit 380 všemi prvky, které jsou na cestách nezbytné. Cestování je tak mnohem jednodušší a zábavnější. Díky 3,5 palcové, a tedy i nejmenší navigaci řady Spirit, můžete mít s sebou i všechny informace k cestování autem i pěšky, jako například polohu a fotografie hradů a zámků. Řidiči využijí nabídky dvouleté aktualizace map zdarma a uvítají i možnost si mapy dalších kontinentů pouze pronajmout na dobu až jednoho měsíce.  (TZ)

Mio Spirit 380 funguje výborně v automobilu, ale lze jeho služeb využít i mimo něj. Díky režimu chůze s 2D mapou je prohlídka měst jednodušší a návštěvy památek zajímavější. V navigaci je možné vybavit veškerými aktuálními body zájmů, které jsou umístěné například na www.poi.cz. Díky tomu můžete mít přehled o poloze hradů a zámků, muzeí, pivovarů, bankomatů, míst s turistickými známkami, přehled restaurací, parkovišť, sportovních center, koupališť i hotelů. Využít můžete i fotografie se souřadnicemi GPS – NavPix – například fotografie historických památek, jako jsou hrady, zámky a další pamětihodnosti. Díky tomuto modelu můžete mít při ruce zajímavé informace a stále objevovat nová místa nepřístupná automobilům, jelikož se díky své velikosti vejde do každé dámské kabelky. Navíc antireflexní 3,5 palcová dotyková obrazovka zajišťuje velký komfort užívání i za ostrého slunce.

„Rozhodne-li se uživatel odcestovat do ciziny, jejíž mapy nejsou v GPS zařízení zahrnuty do základní nabídky, je zde ojedinělá možnost ušetřit díky službě Půjčování map. Není třeba si kupovat drahé mapy s platností na několik let pro jednu cestu, ale pouze si je na určitou dobu pronajmout, čímž lze uspořit až 80 % nákladů, navíc nabízíme ke stažení nejnovější dostupné mapy,“ říká Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Technology.

Nový model disponuje pokročilými technologiemi pro nejefektivnější plánování cesty, díky kterým si můžete vybrat tu nejlepší trasu. Takovou funkcí je např. SmartRoutes využívající informace získané od milionů řidičů, na základě kterých je vypočtena ta nejvhodnější trasa pro nejrychlejší a nejpohodlnější dopravu do cíle. Parkovací asistent pak pomůže najít nejvhodnější parkoviště při příjezdu do cíle, a zdokonalená funkce LearnMePro se navíc naučí řidičův styl jízdy, aby mu mohla navrhnout trasu vytvořenou na míru a odpovídající jeho požadavkům.  Mio QuickSpell klávesnice zase zjednodušuje zadávání cílového místa, jelikož okamžitě nabízí návrhy cílových míst, čímž eliminuje chyby při zadávání a šetří čas před zahájením cesty.

S Mio Spirit 380 je navigování daleko snadnější. Moderní, lehký design a jednoduché menu pomáhá najít a navigovat do destinací rychleji a spolehlivěji než kdykoliv předtím a za více než konkurenční cenu. Mio Spirit 380 obsahuje 7 zemí střední Evropy (Česká republika, Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, Maďarsko, Švýcarsko) a doporučená koncová cena je 2 190 Kč včetně DPH.

Chcete-li získat další informace o produktech a maloobchodních cenách, navštivte, prosím, www.mio.com/cz nebo kontaktujte regionálního zástupce Mio.

O společnosti Mio

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Mio Technology celosvětově zaměstnává více jak 1700 lidí a své produkty prodává ve více jak 58 zemích. Mio Technology je momentálně jedničkou na trhu s GPS
v regionu střední a východní Evropy*. Celosvětově obsazuje třetí příčku.

Mio předpovídá, že mobilní život a mobilní obchod bude v budoucnu základem každodenního života. Produkty, zahrnující autonavigace, osobní navigace a navigační PDA systémy, byly vyvinuty se zaměřením na potřeby zákazníků. Slogan značky Mio, „Explore More“, tedy „Objevte více“, vychází ze snahy zlepšit cesty, kterými lidé vnímají svět, a dát uživatelům vědět, že ho mohou objevovat jednoduše a svobodně.