Další novinky ze Seznamu: nové zboží, letní festivaly a fotbalový turnaj

Zboží.cz má nový kabát

Seznam.cz udělal úpravy na své službě Zboží.cz. Kromě nové grafické podoby, přibylo i hodnocení jednotlivých e-shopů. Změnily se i údaje o jednotlivých obchodech tedy kontaktní údaje, formy plateb a dopravy a přibyla i mapa s jednotlivými výdejními místy. Novinky se týkají i mobilní služby. Ocení je především majitelé dotykových telefonů. Pro ně je dostupná plně dotyková verze, kde najdou i fotogalerii jednotlivých produktů.

Proběhl 5. ročník fotbalového turnaje Sreality.cz

Fotbalový turnaj Sreality.cz měl svůj 5. Ročník. Jako každý rok se hrálo ve sportovním areálu Pražačka na Praze 3. Celkem mezi sebou soupeřilo 11 týmů a hrálo se podle pravidel Hanspaulské ligy. Bronzový pohár si vybojovala společnost Central Group. Stříbrná pozice turnaje patří hráčům z družstva Skanska. Zlato je letos v rukou družstva Seznam.cz, který hrál ve složení Michal Heisig, Petr Pechar, Jiří Tesař, Jaroslav Baka, Matěj Lopata, Jaroslav Špaček, Karel Semerák, Bohuslav Křeček. Turnaj měl i doprovodný program – závody autíček na dálkové ovládání.

Seznam.cz Zone vyráží na letní festivaly

Seznam.cz vyráží na velké letní festivaly s velkým stanem, nazvaným Seznam.cz Zone. Návštěvníci festivalů v něm najdou nejen připojení k internetu a místo pro klidný odpočinek v pohodlných „křeslech“, ale mohou si zde zahrát speciální hry, nebo třeba dobít energii hroznovým cukrem, či posnídat. Seznam.cz Zone, ale přináší mnohem více. Info viz blog. Budeme na Rock for People, Street dance kempu, Colours of Ostrava i Hip Hop kempu.