Outdoorová kamera Contour+ Ten nejextrémnější úhel pohledu

Společnost BTK Group uvádí na český trh outdoorovou kameru Contour+, která je s největší čočkou o velikosti 2,8“ leaderem v oblasti sportovních kamer. Kamera zachycuje video v rozlišení 1080p a díky otočnému objektivu zaznamenává vysoce kvalitní obraz s minimálním zkreslením a současně nabízí funkci rybího oka s širokoúhlým záběrem až 170°. Samozřejmostí je nahrávání a streaming ve Full HD kvalitě.  (TZ)

Úhel pohledu

Nejkvalitnější zachycení reality si žádá ty nejlepší technologie na trhu. Contour+ využívá čočku s šesti elementy, rozlišení 1080p a kvalitní vyvážení bílé pro perfektní vykreslení detailů. Contour+, díky světelnosti objektivu F/2.8 a 170° super širokoúhlé čočky, rozšiřuje běžnou perspektivu, kterou doplňuje 270° otočný objektiv, díky kterému lze kameru nekonečně polohovat.

Maximální realita

Zpoždění přenosu probíhající akce není přípustné. Proto hands-free kamera Contour+ nabízí živé vysílání přes HDMI. To umožňuje divákům prožít akci z pohledu aktéra a posunout zážitek ze sledování závodní jízdy do zcela jiné dimenze.

Plná konektivita

Contour+ jako první z PoV (Point of View)  kamer využívá technologii Bluetooth, díky němuž má uživatel možnost na displeji mobilního telefonu zkontrolovat úhel záběru kamery a jednoduše ho v případě potřeby upravit do požadované polohy. Kameru lze také připojit přes HDMI port, který umožňuje rychlý streaming HD videa přes monitor nebo TV. Nikdy nebylo snadnější a rychlejší video živě sdílet s ostatními, bez nutnosti čekání na stažení záznamu.

Čistý zvuk

Video je jen jedna stránka věci a proto je Countour+ vybaven externím mikrofonem s 2,5mm jackem. Ten dovoluje ještě více zdokonalit kvalitu zvuku například u rozhovorů. Natáčení s externím mikrofonem nebo headsetem zaručuje vynikající nahrávky.

Detaily, detaily, detaily

Contour+ nabízí řadu vrcholových prvků. Od legendární ContourHD kvality obrazu, přes pořizování obrazu v 5ti megapixelovém rozlišení, až po špičkovou GPS, která sleduje rychlost, polohu a nadmořskou výšku čtyřikrát za vteřinu.

Profesionální vypravěč

Tato špičková outdoorová kamera splňuje všechny technologické požadavky pro použití v těch nejnáročnějších podmínkách. Moderní design Contour+ je pak už jen třešničkou na dortu opravdové nadvlády v oboru outdoorových kamer.  Produktová řada kamer Contour se navíc pyšní rozsáhlou řadou doplňkového příslušenství, například vodotěsným podvodním pouzdrem.

Parametry

Optika
Úhel záběru: 170 ° (režimy 960p (1280x960px), 720p (1280x720px) a foto)
Úhel záběru: 125° (režim 1080p (1920x1080px))
Objektiv se otáčí v úhlu -90 až 180 stupňů

Audio

Interní mikrofon, externí mikrofon (mono)
Typ mikrofonu: Mono všesměrový, citlivost (0dB=1V/Pa, 1KHz): -44±2dB
Frekvenční rozsah: 100-10,000Hz
AAC komprese zvuku

Video

Senzor 5 Mpx
Kodek H.264
Soubory typu  .MOV
Nastavitelné vyvážení bílé
HDMI port
Video Streaming
Přehrávání Full HD videa na displeji

Bluetooth

Bluetooth v2.1
EDR (Enhanced Data Rate)

GPS

GPS modul: vestavěný
GPS video mapování
Využití služby AssistNowTM Service pro “Time to first fix”

Paměťová karta
Karta MicroSD
Kapacita až 32 GB (2 GB součást balení)
Průměrná doba záznamu HD – 30min/GB

Baterie
Vyjímatelná lithium-iontový akumulátor
Životnost baterie: 2 – 2,5 hodiny
Nabíjení přes USB (kabel není součástí balení)

Vstup/výstup

Porty: slot na MicroSD kartu, USB 2.0
Info: Indikace zaplnění paměťové karty a stavu baterie

Sada obsahuje
Contour+ kamera
Contour GPS Software – Story Teller (anglicky)
MicroSD karta (2GB)
Držák (3x)
Dobíjecí Li-Ion baterie
USB kabel
HDMI kabel
Kabel k mikrofonu
Krytka objektivu

Rozměry

58mm x 34mm x 98mm

Cena:
11.799,-Kč

BTK Distribution CZ, s.r.o.

http://www.btk-group.cz/

Společnost BTK byla založena v roce 2000 jako distributor informačních technologií a stala se součástí „BTK – Group“, která se nyní skládá ze společností v Česku a Polsku. V současné době se „BTK – Group“ zaměřuje na distribuci HD media přehrávačů, NAS serverů a drobného zboží jako Ebooky, MIDy a tablety. V období 2009 – 2010 obrovsky vzrostl tržní podíl společnosti „BTK – Group“ v oblasti HD media přehrávačů a zároveň se společnost v této oblasti stává předním distributor na Ukrajině a ve východní Evropě. Společnost „BTK – Group“ vlastní distribuční práva pro značky Hyundai, Dvico, Popcorn hour, Dune, eGReat, QNAP, Thecus, Synology, Xtreamer a další.