Zjednodušte si život v obývacím pokoji: představuje se dálkový ovladač Logitech Harmony 200

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila uvedení nového dálkového ovladače Logitech ® Harmony ® 200, který vám dobře poslouží, když potřebujete nahradit ztracený či poškozený dálkový ovladač, nebo si chcete pořídit ovladač, který se snadněji používá a je kompatibilní s vašimi přístroji. Nový model přináší špičkovou kvalitu oceňovaných dálkových ovladačů Harmony i těm uživatelům, kteří mají jednodušší systémy domácí zábavy. (TZ)

„Tři dálkové ovladače jen proto, abyste se mohli dívat na televizi – to je realita pro mnoho lidí –  ale to nemusí tomu tak být,” řekl Jiří Beneš ze společnosti Logitech. „Jsme přesvědčeni, že by nikdo neměl trpět bolestmi hlavy kvůli množství dálkových ovladačů i nepořádku a zmatku, které mohou způsobit. Nový model Harmony 200 může nahradit až tři dálkové ovladače poté, co dokončíte krátké nastavení přes internet. A jakmile máte nastaveno, můžete si začít užívat svých oblíbených pořadů a filmů s pouhým jedním kliknutím. Dostat se ke své zábavě nebylo nikdy jednodušší.”

Ovladač Harmony nastavíte on-line tak, že si jednoduše vytvoříte vlastní účet, zadáte zařízení, které máte a připojíte ovladač k počítači – ostatní uděláme my za vás. A vzhledem k tomu, že dálkové ovladače Harmony podporují více než 5000 značek a více než 225 000 zařízení, můžete si být jistí, že ovladač bude fungovat se všemi zařízeními včera, dnes a zítra.

Když ovladač nastavíte a zprovozníte, můžete si konečně užít domácí zábavu snadno a intuitivně. Například tlačítko “Sledovat TV” umožňuje zapnout nebo vypnout až tři zařízení – jako je televizor, set-top-box či satelitní přijímač a reproduktory – po stisknutí jediného tlačítka. Velká tlačítka se dají snadno najít a rozpoznat na dotyk, a to i ve tmě.

Model Logitech Harmony 200 je nejnovější přírůstek produktové řady dálkových ovladačů Harmony, která již získala mnoho ocenění. Součástí této řady je také Logitech Harmony ® 300, který nahradí dálkové ovladače až čtyř zařízení, dobíjecí ovladač Logitech Harmony ® 700 s barevným displejem a vlajková loď mezi ovladači, Logitech Harmony® One s vynikajícím dotykovým displejem. Ať už je ve vašem obývacím pokoji tucet nejnovějších a nejlepších přístrojů, nebo jen TV a DVD přehrávač, jsou ovladače Logitech Harmony přesně pro vás.

Cena a dostupnost

Dálkový ovladač Logitech Harmony 200 bude v České republice na trhu od poloviny srpna za doporučenou cenu 499Kč. Další informace o celé produktové řadě Harmony najdete zde: www.logitech.com/harmony.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).