Největší konference o e-businessu v Česku

Divize inShop společnosti ZONER software, a.s. pořádá již 2. ročník největšího inShop festivalu o e-businessu v Česku. Akce proběhne v úterý 20. září v Praze v Radiopaláci na Vinohradech. (TZ)

Jedná se o unikátní akci zaměřenou na e-komerci jako celek. Kromě novinek z dílny inShopu se účastníci seznámí i s dalšími produkty a společnostmi, které jsou nedílnou součástí dobře fungujícího e-businessu.

Velkou výhodou přinášející úsporu peněz i času je pro majitele e-shopu propojení s ekonomickým systémem Money. Platební brána PayU přináší zákazníkům e-shopu pohodlí a jistotu při provádění plateb. Nové způsoby přepravy Pošta bez Hranic rozšiřují možnosti e-shopu. Smartemailing zdokonaluje komunikaci se zákazníky. Užitečný web přichází s novými trendy optimalizace.

Vstup i občerstvení formou rautu je pro předem registrované zdarma. Každý účastník navíc obdrží dárek v hodnotě více než 1 000 Kč.

Partnery akce jsou: ekonomický systém Money, Microsoft ČR, platební brána PayU, přepravní služba Pošta bez hranic, emailový systém Smartemailing, mojeID, užitečný web – SEO konzultace. Mediálním partnerem akce je Extra publishing.

Více informací a bezplatná registrace na: http://www.inshop.cz/aktuality-a-clanky/aktuality/nejvetsi-inshop-festival-o-e-businessu-v-cr


O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.
Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), inPage (www.inPage.cz), Interval.cz (http://interval.cz), Zoner AntiVirus (www.zonerantivirus.cz) a Zoner Press (www.zonerpress.cz).