SeznamDárků.cz přináší nový systém výběru dárků

Nová služba SeznamDárků.cz nabízí snadný nákup narozeninových, vánočních, svatebních a dalších dárků, bez nutnosti hlídat diář nebo navštívit obchodní centrum. Inovace v obdarovávání blízkých spočívá v systémovém řešení. SeznamDárků.cz vás včas upozorní na blížící se datum oslav a pomůže vám zvolit ten pravý dárek. Samozřejmostí je možnost sestavit si vlastní dárkový seznam a zveřejnit jej. (TZ)

SeznamDárků.cz nabízí souhrn všech potřebných kontaktů na jednom místě. Kontakty přátel a příbuzných včetně dat narození či jiného výročí lze zadat ručně, pro každého zvlášť, nebo si dostupné údaje načíst ze svého účtu sociální sítě Facebook. Údaje přenesené z Facebooku lze dále editovat a doplnit třeba o zájmy a záliby vašich blízkých či očekávanou cenovou hladinu dárků.

K jednotlivým událostem vašich blízkých vám systém nabídne tipy na vhodné dárky. Dárek však lze vložit i ručně, pro připomenutí, abyste nezapomněli koupit květiny. Můžete též vložit webovou adresu z oblíbeného e-shopu. Ve vámi zvoleném termínu budete emailem upozorněni na blížící se událost – a pak už je jen na vás, kdy a jaký dárek zakoupíte.

Služba SeznamDárků.cz nabízí též možnost sestavit si vlastní seznam dárků, které byste chtěli dostat – třeba k Vánocům či svatbě. Vytvořený seznam můžete poslat přátelům emailem či jej zveřejnit na Facebooku. Můžete si však vytvořit seznam jen pro vlastní potřebu, kam si budete například průběžně zaznamenávat nápady na vánoční dárky. Poté vybrané dárky jen přiřadíte k jednotlivým osobám.

Údaje o vybraných dárcích i svých seznamech najdete vždy v historii svého účtu na SeznamuDárků.cz – budete tak mít kdykoli okamžitý přehled, co jste komu kdy koupili a co jste si přáli dostat.

O provozovateli SeznamDárků.cz

SeznamDárků.cz provozuje společnost ASPA, a.s., která vykonává své internetové aplikace od roku 2001. Mezi její podnikatelské činnosti patří vývoj a provozování internetového obchodu se zařízením pro bezdrátové sítě WiFi.ASPA.cz, rezervačního ubytovacího systému v České republice, serveru DSL.cz zabývajícím se problematikou internetu a internetového připojení v ČR, internetových obchodů s dárkovým zbožím Dárek.cz a Zlato-Stříbro.cz a komunitního serveru Odpovědi.cz v české, slovenské i ukrajinské verzi.