Creative Gate – nový prostor pro nezávislé tvůrce

VÍTEJTE V CREATIVE GATE prostoru pro setkávání tvůrčích světů, investice do budoucnosti a rozvoj nových vizí. Co je to Creative Gate? Představujeme vám našich pět “P”. (TZ)

PROSTOR pro nezávislé tvůrce a odborníky, kteří mají bohaté profesní zkušenosti, ale cítili se svazováni pracovními postupy velkých firem. Mají své vlastní projekty a v Creative Gate mohou najít nejen spolupracovníky podobného smýšlení, ale také další …

PŘÍLEŽITOST jak uplatnit své nové nápady na nových společných projektech, aplikovat své pracovní postupy a udržet si nezávislost s možností využít síť kontaktů, která se zde stále rozšiřuje. Část Creative Gate je vyhrazena občanským sdružením a studentům kteří budou mít možnost scházet se zde a využívat prostor bezplatně. V této konferenční místnosti také probíhají nejrůznější semináře. Hlavní část celého prostoru tvoří samostatné  kanceláře pro odborníky a tvůrce z nejrůznějších oborů. Stále ještě zbývá několik volných míst. Dejte nám vědět o svých nápadech, možná tu chybíte právě vy.

PŘÍNOS celého projektu spočívá tedy nejen v podpoře nezávislých odborníků a tvůrců, ale také nezávislých podnikatelů, kteří pro své odvážné originální projekty potřebují konzultanty a odborníky s podobným pohledem na svět. Propojováním těchto svétů očekáváme kvalitnější …

POSUN vpřed na obou stranách a další …

PROJEKTY S JASNOU VIZÍ

  • evropské centrum projektu Earthship www.earthship.com. Poskytování prostoru pro virtuální Biotecture Academy – on-line kurzy z Taosu v Novém Mexiku, přednáší stavitel odpadů Michael Raynolds.

– podpora přípravy nových nezávislých hudebních cen Apollo

Připravujeme

– videoartový projekt Human Public

– seminář na podporu “nezávislé hudební scény”

  • rozšíření klubového členství CG

  • projekt POOL – setkávání vědců s podnikateli

Další připravovaný seminář bude na téma “Nezávislá hudební scéna”. Pokud se budete chtít zúčastnit a debatovat, kontaktujte nás na marie@creativegate.cz.

KOHO NAJDETE V CREATIVE GATE

Designery, IT odborníky, textaře, hudebníky, promotéry, marketingové konzultanty, finanční poradce, právníky, architekty, vědce, telemarketing.

EVC, Nano Energies, Czech Sound, Joe’s Garage, Opona, Pro Spaces, DotProfit.cz, Green Clean