R(e)voluce na knižním trhu začíná!

S radostí zasloužilých knihomolů a vášnivých čtenářů oznamujeme příchod jednoho z prvních ryze elektronických vydavatelství: freetim(e)publishing. Zaměřujeme se na zajímavé tituly, které ve své domácí knihovně určitě nenajdete. Ptáte se proč?
Je to jednoduché – naše knihy totiž nikdy nespatřily papír, vydáváme je exkluzivně v elektronické podobě. (TZ)

Nabízíme tituly určené pro Váš volný čas, knihy, které vás (i nás) baví. A vydávání e-knih je zároveň i naším koníčkem.

Proto se jmenujeme freetim(e)publishing.

K vydávaným autorům se chováme jako k dobrým přátelům: 70% z prodeje knihy (po odečtení distribučních poplatků) patří jim, za zbytek se postaráme o odbornou redakci, korektury i propagaci. A snad nám zbude i na kávu ke čtení…

Všechny naše tituly distribuujeme prostřednictvím portálu www.palmknihy.cz (sociální DRM) ve formátech ePub, Mobi a PDF, které přečte 99% čteček dostupných v ČR. V těchto dnech intenzivně jednáme se společností Apple – chceme jako první v Čechách vstoupit do portálu iBookstore (součást iTunes) a nabízet zde komerční elektronické knihy.

Elektronické knihy máme rádi. A chceme maximálně podpořit český trh s nimi, proto je nabízíme za cenu jednoho průměrného oběda (+ pivo či káva).

První dva tituly našeho vydavatelství jsou:

Martin Němec – O ženách (a mužích)

Hravé fejetony známého hudebníka (Precedens, Lili Marlene), výtvarníka a spisovatele na nekonečně inspirativní téma.

Leoš Kyša – Válkotvůrci

Povídky neohroženého novináře-insidera (Reflex, Týden, Instinkt) a také autora oceňovaných sci-fi románů (Poutník z Mohameda a Alláhův hněv) kladou znepokojivé otázky týkající se žhavých témat současnosti.

Nedávno je vysílal Český rozhlas (Leonardo) a čtenářům budou k dispozici i jako audiokniha!

(Biografie obou autorů a ukázky z jejich knih najdete v příloze)

Neleníme a už teď připravujeme např. sbírku dosud nevydaných povídek nestora české fantastiky Miroslava Žambocha či Naprosto netradiční kuchařku bloggerky Jarky Sedláčkové. Titulů bude mnohem více, ale zatím je to naše tajemství a věřte, že budete příjemně překvapeni!

Jakkoli rádi bychom Vám poslali výtisk k recenzi, formát našich titulů to bohužel neumožňuje. Ale našli jsme řešení: máte-li o recenzní výtisk zájem, velice rádi Vám jej poskytneme na zapůjčené čtečce elektronických knih od spolupracující společnosti Prestigio. Můžete tedy rovnou vyzkoušet elektronickou knihu v praxi a to na kvalitní čtečce. V případě většího zájmu Vám poskytneme naše Amazon Kindle, vše je o dohodě.
Pokud budete mít jakékoliv další otázky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám zajistíme i rozhovory s našimi autory, nic není problém.