Zpravodajství iDNES.cz nově i v aplikaci pro Android

Zpravodajský portál iDNES.cz rozšiřuje své zpravodajství i na Android.

Jedná se o jednoduchou, rychlou a přehlednou zpravodajskou aplikaci poskytující přehled o tom, co se právě děje. Aplikace nabízí aktuální souhrn zpravodajství iDNES.cz, obsáhlé galerie fotografií a videospotů.  (TZ)

Čtenáři iDNES.cz si tak mohou své oblíbené zpravodajství přečíst na různých zařízeních. Vedle zpravodajské aplikace pro iPhone, pravidelného zpravodajství na Kindle a iDNES.cz widget pro Nokia, připravujeme aplikace i pro další platformy. Novinkou jsou také aplikace Jízdní řády pro Android a iOS.

Aplikaci iDNES.cz je možné si stáhnout zdarma a to zde:
https://market.android.com/details?id=cz.mafra.idnes

O mediální skupině MAFRA:

Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník MF DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny, kategorii bezplatných deníků zastupuje deník Metro.
Zpravodajské portfolio doplňují nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDNES.cz a server Lidovky.cz. Do skupiny patří i dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM, rádio Classic FM a hudební televize Óčko.
MAFRA je vlastníkem obchodní společnosti Internet Trading, která se věnuje drobným podnikatelům a středním firmám po celé České republice.