Celosvětový bestseller Muži, kteří nenávidí ženy nyní na Audiotéka.cz jako audiokniha ke stažení

Audiotéka.cz přináší do mobilních telefonů a počítačů audio verzi jednoho z největších bestsellerů posledních let Muži, kteří nenávidí ženy švédského spisovatele Stiega Larssona. Audiokniha, která vznikla v produkci studia ADK Prague, nabízí téměř patnáct hodin špičkové severské krimi v podání Martina Stránského. (TZ)

Audiokniha se objevuje v nabídce Audiotéky paralelně s českou premiérou stejnojmenného hollywoodského filmu. „Na trh uvádíme titul s potenciálem skutečného bestselleru. Pro celé odvětví je to velmi důležitý počin, protože může k audioknihám přitáhnout nové posluchače, kteří s nimi dosud nemají žádnou zkušenost,“ říká Břetislav Hanzel z Audiotéka.cz, která exkluzivně nabízí tento titul v elektronické podobě ke stažení.

Muži, kteří nenávidí ženy jsou první částí trilogie Milénium, která se v knižní podobě stala celosvětovým fenoménem a spustila novou vlnu zájmu o severskou krimi literaturu. Byla námětem k filmové sérii v Larssonově rodném Švédsku a její úspěch neunikl ani zájmu Hollywoodu, kde se adaptace ujal jeden z nejtalentovanějších režisérů dneška, David Fincher.

Téměř patnáctihodinovou audioknihu čte svým nezaměnitelným hlasem Martin Stránský. Původem jihlavský herec se pravidelně objevuje v televizních seriálech a celovečerních filmech. Je držitelem Ceny Františka Filipovského za nejlepší mužský herecký výkon v dabingu a Ceny diváků za dabování titulní postavy doktora Gregoryho House v seriálu Dr. House.

* Muži, kteří nenávidí ženy – Milénium 1 – Novinář Mikael Blomkvist má za úkol vyšetřit starý kriminální případ. Téměř před čtyřiceti lety zmizela beze stopy Harriet Vangerová, vnučka známého průmyslníka Vangera. Mikael Blomkvist se seznámí s Lisbeth Salanderovou, nepřekonatelnou hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.
Více >>

http://www.audioteka.cz