EA SPORTS UEFA EURO 2012 je v prodeji

Praha – 24. dubna 2012 – Společnost Electronic Arts dnes oznámila vydání oficiálního rozšíření EA SPORTS UEFA EURO 2012 pro titul EA SPORTS FIFA 12 ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. (TZ)

EA SPORTS UEFA EURO 2012 dokonale napodobuje dramatičnost a velkolepost jedné z největších a nejsledovanějších sportovních událostí planety, která začíná 8. června v Polsku a na Ukrajině. V čele reprezentace oblíbené evropské země mohou fanoušci nastoupit v kvalifikaci proti dalším celkům, poté postoupit do fáze základních skupin, probojovat se do vyřazovacích zápasů, a nakonec se ve finále porvat o titul mistra Evropy.

Divize EA SPORTS také představila soutěž, která určí nejlepšího hráče UEFA EURO 2012 na světě na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360. Vždy dva nejlepší hráči na každé konzoli vzejdou ze série onlinových kvalifikačních turnajů. Celkem čtyři finalisté se pak setkají na finále skutečného turnaje přímo na Olympijském stadiónu v Kyjevě na Ukrajině, a to doslova jen pár hodin před tím, než na jeho trávník vyběhnou hráči týmů usilujících o titul mistrů Evropy. Podrobnosti o této soutěži najdete na stránce www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament. Oficiální pravidla jsou k dispozici na www.easportseuro.com/en/main/terms.

Zcela nový režim Expedition v UEFA EURO 2012 umožní hráčům vybudovat, spravovat a vést vlastní tým proti dalším evropským reprezentacím a vymýšlet ideální strategii k podmanění fotbalové Evropy. K vedení svého týmu v roli kapitána si fanoušci vyberou oblíbeného evropského hráče nebo vlastního virtuálního profíka z FIFA 12. Pod jeho taktovkou pak budou usilovat o vítězství s možností zisku hráčů poražených soupeřů a posléze vyrazí na tažení s cílem porazit nejlepší reprezentace a získat nejlepší hráče. Vrcholným počinem pak bude zdolání všech 53 národních výběrů Evropy.

Titul UEFA EURO 2012 vyvíjí studio EA Canada se sídlem v kanadském Burnaby. Čerstvé novinky přináší česko-slovenská komunitní facebooková stránka www.facebook.com/easports.czsk a specializovaný portál www.easports.cz.

Tagged