Zabijácká výbava nových herních notebooků MSI

Výkonný gigabitový Ethernet pro online hráče

Přicházející herní notebooky MSI GT60 a GT70 jsou světově první notebooky, které jsou dodávány sinteligentní síťovou kartou Killer E2200, která automaticky třídí a upřednostňuje síťový provoz aplikací citlivých na latenci a nabízí tak lepší kontrolu nad šířkou pásma a zajišťuje zcela plynulé a nerušené hraní her. Spolu s další silnou výbavou, jako je MSI Super RAID se dvěma SSD, třetí generace Intel Core procesorů a nejnovější grafika NVIDIA GeForce GTX 670M a mnoho dalších, si hráči mohou být jisti, že zvolili ideální zbraň pro hraní her. (TZ)

Inteligentní rychlá síť Killer E2200

MSI vybavila notebooky GT60 a GT70 výkonnou síťovou kartou Killer 2200, která dokáže automaticky klasifikovat a upřednostnit síťové přenosy dat aplikací, které jsou vysoce citlivé na jakékoli zpoždění, zejména pro on-line hry, živé video a kvalitní online audio. Díky technologii Visual Bandwidth Control mohou hráči vidět všechny programy, které současně využívají síťové přenosy. Nastavení šířky pásma pro jednotlivé aplikace lze snadno provést pomocí posuvníků a dát tak hrám absolutní přednost.

Představte si, že současně streamujete video, stahujete velké soubory, telefonujete přes Skype a hrajete on-line hru. Dříve byste kvůli vysoké latenci měli s hraním vážné problémy, ale díky síťové kartě Killer 2200 můžete nyní hrát zcela bez zpoždění a výpadků. Hráči tak dostávají nejlepší a nejstabilnější připojení k internetu.

MSI Super RAID se dvěma SSD v RAID 0

Pro dosažení neuvěřitelné maximální rychlosti čtení a zápisu používají nové herní notebooky MSI GT60 a GT70 technologii MSI Super RAID. Se dvěma 64GB mSATA SSD disky 3. generacezapojenými v diskovém poli RAID 0 tak rychlost čtení přesahuje ohromných 900 MB za sekundu.

Grafika NVIDIA GeForce GTX 670M s technologií NVIDIA Optimus

Modely MSI GT60 a GT70 jsou osazeny nejnovějšími mobilními grafickými čipy NVIDIA GeForce GTX 670M, které podporují DirectX 11 a NVIDIA PhysX. Použitá technologie NVIDIA Optimus pak hráčům poskytuje dokonalou rovnováhu mezi extra výkonem a zvýšenou výdrží na baterie.

Nejlepší zvuk, klávesnice a displej

MSI stále drží vysoko nasazenou laťku v kvalitě svého herního vybavení. Použití prvotřídních reproduktorů Dynaudio v kombinaci s prostorovým zvukem THX TruStudioPro je již tradicí.Pozlacené audio výstupy s předzesilovačem hráčům poskytují perfektní zážitky a ponoření do hry. Kvalitní provedení, uspořádání a velikost kláves exkluzivní klávesnice od SteelSeries je upravena tak, aby splňovala všechny požadavky nadšených hráčů. Optimální zážitky při sledování vizuálních efektů zaručuje matný displej s Full-HD 1080p rozlišením.

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.

Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.