Konference Gartner IT Leadership Trends

Analytická společnost Gartner pořádá 24. května v Praze druhý ročník prestižní konference Gartner IT Leadership Trends; je určena všem, kteří hledají v IT a v technologiích obecně konkurenční výhodu. (TZ)

Konference nabízí šest hlavních prezentací předních analytiků, panelovou diskusi s prestižním obsazením, čtyři případové studie a možnost sjednat si osobní schůzku s analytikem ke konkrétním otázkám. Konference je také příležitostí setkat se s šéfy informatik a dalšími klíčovými IT manažery z České republiky a Slovenska. Hlavními tématy konference jsou řízení IT, nákup cloudových služeb, Big Data, práce s informacemi v roce 2020, partyzánské IT a vyjednávání s velkými dodavateli.

Na konferenci vystoupí analytici a viceprezidenti Gartner John Mahoney, Alexa Bona, Regina Casonato a Martin Plessow. Panelovou diskusi povede bývalá ministryně informatiky Dana Bérová z místního zastoupení společnosti Gartner a zúčastní se jí vrcholoví manažeři, kteří ve svých organizacích zodpovídají za IT: Elena Kohútiková ze slovenské Všeobecné úverové banky, Hubert Maxa ze Všeobecné zdravotní pojišťovny a Monika Mošová z Telefóniky.

„Konference Gartner IT Leadership Trends je jedinou konferencí, kterou společnost Gartner pořádá v celém regionu střední a východní Evropy s výjimkou Ruska. Loňský první ročník této konference navštívilo 200 účastníků, převážně IT manažerů a generálních ředitelů z firem a státních institucí z České republiky a Slovenska. Taková koncentrace znalostí a zkušeností představuje unikátní příležitost získat užitečné informace a zajímavé podněty. Věřím, že konference Gartner IT Leadership Trends pomůže všem účastníkům v jejich práci,“ uvedl Oldřich Příklenk, ředitel zastoupení Gartner pro Českou republiku, Slovensko a Rumunsko.

Více informací najdete na webu konference na kpc-group.cz/gartner-it-leadership-trends