Nestville Park s Jean-Claude van Damme otevírá své brány a slevový portál NewGo.cz bude u toho

U příležitosti prvního čepování a ochutnávání první whisky vyrobené na Slovensku pořádá společnost Nestville den otevřených dveří spojený s velkým open air festivalem. Jako první o tom informuje slevový portál NewGo.cz, který díky spolupráci s okolními hotely a penziony zajistil ubytování a další výhody pro české návštěvníky. (TZ)

V rámci festivalu, který se bude konat 30.6 2012 ve slovenském podhůří, vesničce Hviezdne vystoupí hvězdy z Československo hledá Superstar, skupiny Desmod, Peter Bič Project či Nedvědovci. Hlavní hvězdou večera je však holywoodský herec Jean-Claude van Damme,  jenž mimo autogramiádu bude také vyprávět zábavné historky ze svého natáčení. Povídá se, že na místo festivalu přiletí helikoptérou přímo v průběhu akce.

Společnost New Travel.cz  ( www.newtravel.cz ) je předním prodejcem dovolených a zájezdů přes internet v České republice a společně se svým slevovým portálem NewGo.cz (www.newgo.cz) přichází s nabídkou kompletního programu včetně časového line-up. Informují o této akci tedy jako první. Celou nabídku včetně seznamu účinkujících najdete na:  http://www.newgo.cz/jean-claude-van-damme-a-festival-v-tatrach-i-s-pobytem