E-learningovou metodu výuky cizího jazyka Imitum používá již milion uživatelů

Praha, 12. června 2012 – E-learningovou metodu pro výuku cizích jazyků Imitum používá již více než jeden milion uživatelů na celém světě, oznámil dnes výrobce tohoto programu, firma Euvit s.r.o.   (TZ)

Učení se cizím jazykům pomocí této metody je jednoduché, efektivní a rychlé. Princip výuky spočívá v  poslechu vět a napodobování rodilých mluvčích. Studenti se v krátké době naučí v cizím jazyce mluvit, rozumět i přemýšlet. Metoda Imitum vychází z výzkumů amerického psychologa Paula Pimsleura a bulharského neurologa Georgi Lozanova, kteří tento efektivní způsob výuky zkoumali již v 60. a 70. letech minulého století. Jejich poznatků dnes ve výuce jazyků využívají i organizace jako FBI či CIA.

Jako přidanou hodnotu ke svému produktu firma Euvit nabízí pohodlný nástroj pro dorozumění se v zahraničí, který uvítají uživatelé chytrých telefonů a tabletů s platformou iOS. Produkt iSmartPhrase je frázový slovník a cestovní konverzace pro všechny, kteří cestují po světě a neznají cizí jazyky. V této užitečné aplikaci iSmartPhrase jsou obsaženy balíčky cestovních konverzací celkem pro 23 jazyků. Výhodou je, že se od sebe jednotlivé cestovní konverzace liší, protože zohledňují geografické, gastronomické a kulturní zvláštnosti dané země. Každá jazyková verze konverzace na cesty je rozdělena do 31 témat, která jsou nejčastěji používána v běžném životě (např. pozdravy a představování, počasí, veřejná doprava, stravování, ubytování, návštěva banky apod.). Aplikace vybranou větu zobrazí na displeji chytrého telefonu či tabletu. Pokud si uživatel netroufne v cizím jazyce mluvit, aplikace vybranou větu přehraje nahlas.

„Těší nás, že si náš produkt iSmartPhrase stáhly z App Store již statisíce uživatelů chytrých telefonů. Máme velké množství pozitivních ohlasů od spokojených zákazníků, kteří si chválí zejména její široké využití“, říká manažer společnosti Euvit Radoslav Juřík. „Pokud totiž uživatel používá celý balíček iSmartPhrase, pak se s touto aplikací dorozumí přibližně ve 215 zemích světa. Aplikaci ocení zejména studenti a obchodníci, kteří hodně cestují do zahraničí. Naše firma chystá v brzké době také vydání aplikace, která bude určena pro platformu Android.“

O společnosti Euvit s.r.o.

Firma Euvit s.r.o. vznikla v roce 2010. Její projekt založený na výuce angličtiny metodou Imitum vznikl na základě praxe zakladatelů společnosti, kteří se v oblasti online vzdělávání pohybují již 11 let. Principy metody Imitum jsou schváleny mezinárodní organizací UNESCO pro vzdělání, vědu a kulturu. Konzultanti společnosti Euvit mají zkušenosti se zakázkami všech velikostí, a to nejen pro české zákazníky, ale i pro zákazníky v Evropě, Africe, Asii či v Americe. Euvit dodává řešení nejen na poli vývoje programového vybavení pro počítače, ale i pro mobilní platformy společností Apple, Microsoft a Google.

Pro více informací navštivte tyto stránky:

http://www.imitum.cz

http://www.euvit.cz

http://www.ismartphrase.com/cestovni-konverzace

http://itunes.apple.com/app/konverzace-na-cesty/id484213084?mt=8