2N představuje nový web zaměřený na IP interkomy

Praha, 29. května 2012 – Společnost 2N TELEKOMUNIKACE a.s., přední evropský výrobce komunikačních řešení, spouští nové webové stránky zaměřené výhradně na IP interkomy. Návštěvnost webu www.ip-intercoms.com, který nabídne informace o výhodách a možnostech použití IP interkomů, podpoří i soutěž, v níž může znalostně nejzdatnější hráč získat iPad2.  (TZ)
Cílem webových stránek je přinést zájemcům veškeré informace o IP interkomech – jasně, přehledně a navíc zábavnou formou. Domovská stránka nového webu totiž představuje městečko (IP Intercom City), jehož návštěvníci se pomocí prokliků na jeho různé části (obchodní domy, průmyslové budovy, zábavní centra a státní instituce a budovy) dozvídají, kde všude se dají použít IP interkomy a jaké nabízejí svým uživatelům výhody. Potenciální i stávající zákazníci tak určitě ocení zejména následující informace:

  • Konkrétní řešení pro různé tržní segmenty

Uvedení konkrétních příkladů a návrhů, jak se dají IP interkomy využít v reálných podmínkách v každodenním životě

  • Výhody IP interkomů

Představení veškerých výhod, které IP interkomy nabízejí oproti jiným řešením

  • Produktový průvodce

Produktové listy s doporučeními nejvhodnějších řešení dle konkrétních potřeb a požadavků

„V poslední době zaznamenáváme stále větší zájem o naše IP interkomy, ať už ze strany potenciálních klientů na světových výstavách, kterých se 2N pravidelně účastní, či ze strany našich stávajících zákazníků, kteří už znají kvalitu našich produktů a sledují naše novinky. Proto jsme se rozhodli vytvořit web, kde by všichni, kdo se zajímají o IP interkomy, našli veškeré informace,“ vysvětluje Michal Vostatek, Head of the Intercom Group ze společnosti 2N, a dodává: „Věříme, že náš nový web www.ip-intercoms.com zaujme své návštěvníky a přinese jim spoustu inspirace.“

Dveřní a bezpečnostní interkomy skupiny 2N Helios IP jsou špičkou ve svém oboru, a to jak díky použitým technologiím, tak i svým designovým zpracováním.

O společnosti 2N TELEKOMUNIKACE:

2N TELEKOMUNIKACE je evropská společnost zabývající se výrobou a vývojem komunikačních řešení od roku 1991. V současné době má roční obrat přes půl miliardy korun a plných 80 % produkce exportuje do více než 125 zemí světa. 2N se zaměřuje především na obchodní model B2B v oblasti ICT (informační a komunikační technologie). Každý rok reinvestuje kolem 10 % svých tržeb do vlastního vývoje a výroby s cílem vytvářet nová a ještě úspěšnější řešení. Přestože se primárně soustředí na dveřní a bezpečnostní interkomy, součástí jejího portfolia jsou i M2M a operátorská řešení. Společnost klade velký důraz i na efektivní podporu distribuční sítě a servis. Bližší informace o 2N produktech a řešeních najdete na stránkách www.2n.cz.